• Nedsat pris

Barbercreme Rose I Tube (75g), Truefitt & Hill

125,85 DKK
106,97 DKK Spar 15%
Inkl. moms
Antal

En skummende glycerinbaseret barbercreme med maskulin træduft kombineret med engelsk rose, der plejer og beskytter din hud under barbering og giver et skønt barberskum. Rose barbercreme fra verdens ældste barbershop, Truefitt and Hill, London.

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

En rigtig britisk barbercreme i tube fra Truefitt & Hill. Velegnet til rejsen.

Barbercreme med duften af træ kombineret med engelsk rose er faktisk en ret maskulin duft selvom navnet antyder andet. Barbercremen giver et godt barberskum, der garanterer en tæt og glat barbering samtidig med, at den beskytter og fugter huden.

En barbercreme rækker til mange barberinger. Med ca. 2 gram eller en mængde på størrelse med en hasselnød, kan du fremtrylle et velduftende og cremet barberskum til en perfekt barbering.

En historisk barbercreme fra verdens ældste barbershop, Truefitt and Hill, London.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Herreduft Grafton (100...

368,05 DKK 433,00 DKK -15%

En klassisk forførende sofistikeret maskulin herreduft krydret med orientalske noter og træ, der leder tankerne hen på en god cigar, komfortable...

Herreduft Klassisk...

368,05 DKK 433,00 DKK -15%

Sandalwood herreduft fra Truefitt & Hill har en hel speciel sofistikeret duft, der er lige så moderne, som den er klassisk.

Barbercreme Ultimate...

153,43 DKK 180,50 DKK -15%

Glycerinbaseret barbercreme med lavendelolie, der beroliger huden. Denne lidt flødeskumsagtige barbercreme, der dufter ganske svagt af lavendel,...