Geo F. Trumper Hår- & Bodyshampoo GFT (200 ml)

118,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En virkelig lækker kombineret hår- og badeshampoo, der giver et lækkert cremet skum med pulserende og vitaliserende frisk duft. GFT HAIR- & BODYWASH fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet nogle af verdens bedste parfumer samt pleje- og barberprodukter.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Hår- og badeshampoo, der givet et luksuriøst cremet skum, som efterlader dit hår og din hud blød og velduftende. Med plejende ingredienser, der plejer og fugter.

Passer til alle hår- og hudtyper.

Luksus for krop og sjæl fra morgenstunden.

GFT Hair and bodyshampoo har duftnoter af bergamot, citrus og mandarin med noter af lavendel og krydderier på en bund af cedertræ.

Fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet de fineste parfumer og barberprodukter til Gentlemen over hele verden. Geo F. Trumper har siden Dronning Victorias regeringstid, været Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus.

Ingrediensliste: Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Cocamide DEA (and) Glycerin, Parfum, Polysorbate-20, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Limonene, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellol, Linalool, Citral, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Bezyl Benzoate.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Shampoo TENACIA, til...

185,00 DKK

En styrkende og nærende shampoo i den bedste kvalitet, der er ideel til hårtab, skæl, tørt og slidt hår. TENACIA shampoo styrker og normaliserer...