• luksus aftershave barbersprit fra italienske Saponificio Varesino
luksus aftershave barbersprit fra italienske Saponificio Varesino

Aftershave, Manna di Sicillia (100ml), Saponificio Varesino

150,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En speciel fremstillet aftershave med vegetabilske ingredienser, der giver din hud den bedste pleje efter barbering med den skønneste duft af orange, bergamot, tobacco blomst, rose, nelliker, hortensia på en bund af cedertræ, amber og patchouli. En luksus aftershave fra italienske Saponificio Varesino, der siden 1945 har skabt naturlige barberprodukter af de bedste ingredienser.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Manna de Sicillia aftershave fra italienske Saponificio Varesino er fremstillet 100% vegetabilsk, og har en konsistens som en barbersprit.

Den indeholder plejende ingredienser, der fugter og frisker huden op efter barbering. De plejende nøgleingredienser er: Vitamin E, lavendelolie, aloe vera, kamille og eukaluptus.

Duften er helt vidunderlig med noter af orange, bergamot, tobacco blomst, rose, nelliker, hortensia på en bund af cedertræ, amber og patchouli. 

Sådan bruges den: Ryst flasken grundigt inden brug, så de naturlige ingredienser bliver blandet. Hæld lidt i hånden og massere det ind i ansigtet indtil det er helt absorberet.

Saponificio Varesino produkter er alle fremstillet 100 % i Italien af vegetabilske ingredienser.

Leveres i en flot aluminium flaske.

Dataark

Duftnote
Cedertræ

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)

Barbersæbe, Opuntia I...

220,50 DKK 245,00 DKK -10%

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum med noter af bergamot,...

Aftershave, Opuntia...

210,00 DKK

En formidabel luksus aftershave fremstillet vegetabilsk af de bedste plejende ingredienser med den skønneste duft af noter af bergamot, solbær,...