• aftershave barbersprit fra italienske Saponificio Varesino
aftershave barbersprit fra italienske Saponificio Varesino

Aftershave, Opuntia (125ml), Saponificio Varesino

210,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En formidabel luksus aftershave fremstillet vegetabilsk af de bedste plejende ingredienser med den skønneste duft af noter af bergamot, solbær, ananas, birkeblade, rose, jasmin på en bund af patchouli, hvid musk og vetiver. En luksus aftershave fra italienske Saponificio Varesino, der siden 1945 har skabt naturlige barberprodukter af de bedste ingredienser.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Opuntia aftershave fra italienske Saponificio Varesino er fremstillet 100% vegetabilsk og har en konsistens som en frisk barbersprit.

Den indeholder plejende ingredienser, der fugter og frisker huden op efter barbering. Ekstrakt af lærke virker kølende og har en særlig evne til at holde huden fugtig efter barbering. De plejende nøgleingredienser er: Vitamin E, lavendelolie, aloe vera, kamille og eukaluptus.

Brug aftershave / barbersprit Opuntia sammen med barbersæben Opuntia, da netop de 2 produkter er skabt til at give din hud den bedste plejer under og efter barbering.

Duften er helt vidunderlig med noter af bergamot, solbær, ananas, birkeblade, rose, jasmin på en bund af patchouli, hvid musk og vetiver.

Sådan bruges den: Ryst flasken grundigt inden brug, så de naturlige ingredienser bliver blandet. Hæld lidt i hånden og massere det ind i ansigtet indtil det er helt absorberet.

Saponificio Varesino produkter er alle fremstillet 100 % i Italien af vegetabilske ingredienser.

Leveres i en flot aluminium flaske.

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)

Barbersæbe, Opuntia I...

220,50 DKK 245,00 DKK -10%

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum med noter af bergamot,...