• Luksus barbersæbe fra Safonificio varesino Italien
  • Nedsat pris
Luksus barbersæbe fra Safonificio varesino Italien

Barbersæbe, Opuntia I alu-krukke (150g), Saponificio Varesino

245,00 DKK
220,50 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum med noter af bergamot, solbær, ananas, birkeblade, rose, jasmin på en bund af patchouli, hvid musk og vetiver. En luksus barbersæbe fra italienske Saponificio Varesino, der siden 1945 har skabt naturlige barberprodukter af de bedste ingredienser.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Opuntia barbersæbe fra italienske Saponificio Varesino er kræs for enhver barberentusiast. Sæben er fremstillet vegetabilsk og er triple-malet, hvilket giver en fast sæbe, der holder formen og ikke smuldre.

Barbersæben skal skummes op med en barberkost. Den giver nemt et fantastisk fløjlsagtigt blødt og velduftende barberskum, der beskytter huden under barbering.

Denne barbersæbe har så meget fugt i sig, at det ikke er nødvendigt at bruge et pre-shave produkt inden – dog er det som altid en rigtig god idé, at komme et par dråber Pre-Shave på din barberskraber inden barbering.

En barbersæbe fremstillet efter gamle håndværksmæssige italienske traditioner, i den allerbedste kvalitet, der gør din barbering til en ren nydelse.

Duften er berusende – frugtagtig med maskuline noter af hvid musk og patchouli.

Saponificio Varesino produkter er alle fremstillet 100 % i Italien af vegetabilske ingredienser.

Leveres i en flot krukke i aluminium.

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)

Aftershave, Opuntia...

210,00 DKK

En formidabel luksus aftershave fremstillet vegetabilsk af de bedste plejende ingredienser med den skønneste duft af noter af bergamot, solbær,...