• Edwin Jagger, Gavesæt m. hvid DE Safety Razor & Aloe Vera Barbercreme
  • Nedsat pris
Edwin Jagger, Gavesæt m. hvid DE Safety Razor & Aloe Vera Barbercreme

Gavesæt m. hvid DE Safety Razor og Aloe Vera Barbercreme

410,00 DKK
348,50 DKK Spar 15%
Inkl. moms
Antal

Gavesæt med flot klassisk Safety Razor med hvid elfenbensfarvet greb til en perfekt barbering samt naturlig barbercreme med Aloe Vera fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet luksus barbergrej i den bedste kvalitet, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Flot gaveæske til en klassisk barbering.

Gaven indeholder:

1 x DE Safety Razor i et flot design fra Edwin Jagger, skabt til en perfekt barbering med øje for præcision. Materialevalg, vægt og balance spiller en stor rolle, for at få den bedste og mest behagelige barbering.

Denne Safety Razor er fremstillet med greb i hvid elfenbensfarvet kunststof, der sikre en god holdbarhed og nem rengøring.

Denne Safety Razor er med "lukket kam", som giver en sikker og præcis barbering.

Denne Safety Razor er 3 delt. Det vil sige, at du skal skrue "hovedet" af selve skraberen for at kunne lægge 1 barberblad i, hvorefter du nem kan samle skraberen igen. HUSK, at du ikke må stramme skruen, der holder skraber og greb sammen, for hårdt. Skruen er af støbt metal.

Der medfølger 5 x FEATHER barberblade.

Specifikation: Vægt: 72 g. Mål: L: 101 mm - greb: 93 mm

1 x Aloe Vera barbercreme (75 ml) - En 99,9% naturlig barbercreme med værdifulde ingredienser af planteekstrakter, der giver en sund og behagelig barbering med en fantastisk barberskum med en mild og behagelig duft uden parabener.

Leveres i en flot gaveæske fra Edwin Jagger

Dataark

Duftnote
Aloe vera

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

DE Safety Razor, (LONG)...

335,75 DKK 395,00 DKK -15%

En klassisk Safety Razor med ekstra langt rillet greb i flot effekt, der giver et godt greb, så den ikke glider under din barbering. Safety...

DE Safety Razor Sort

275,00 DKK

Safety Razor i serien Traditionel fra Mühle. Et lille vidunder af præcision, ergonomi og skønhed er denne Safety Razor skabt til en ambitiøs og...

DE Safety Razor krom

275,00 DKK

Et lille vidunder af præcision, ergonomi og skønhed er denne Safety Razor skabt til en ambitiøs og tæt barbering. Denne håndlavet skønhed er...