Skæg Cologne & Olie (50 ml.) - Portland England

335,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En skøn naturlig skægolie / Cologne inspireret af Havet og fremstillet af de bedste plejende og fugtgivende olie med en frisk og opløftende duft i en flot og maskulint design.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Skæg Cologne & Olie No. 4 fra Portland England er fremstillet af fugtgivende olier, der plejer og blødgør dit fuldskæg med en forfriskende varm duft.

Skægolie No. 4 til fuldskæg er komponeret til at give dit skæg den bedste fugt, duft og pleje. En skægolie bruges til at pleje og blødgøre dit skæg og samtidig give huden under fugt og pleje.

Skægolie No. 4 fra Portland England indeholder følgende olier:

  • Mandelolie: Der fugter, plejer og giver glans til dit skæg. 
  • Vindruekerneolie: Har en fantastisk fugt egenskab, er fuld af antioxidanter, der regenerer (genopbygger) og plejer huden.
  • Jojobaolie: Gode vitaminer, der styrker og fugter skæg og hud.
  • Arganolie: Den magiske olie med E-vitamin, der plejer, genopbygger og styrker især huden under skægget.
  • Avocado: Har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og vitaminer (A-vitamin), der giver dit skæg og hud optimal fugt og pleje.

Hvorfor bruge en skægolie: Dit flotte fuldskæg udsættes for mange forskellige dufte og luftbårne partikler i løbet af dagen, som får det til af se usoigneret, tørt og spaltet ud. Med et par dråber skægolie, giver du skægget pleje, beskyttelse og frisk duft.

Sådan bruger du en skægolie: Kom ganske få dråber i håndfladen og massere dit ind i dit skæg.

Hvordan dufter denne skægolie: Beard Cologne and Conditioning Oil har en frisk varm diskret maskulin duft.

Nøglen til en perfekt skægpleje: Trim skægget ofte. Brug en god naturlig børste. Vask dit skæg med en god skægshampoo. Brug et par dråber skægolie gerne i løbet af dagen, så det ser sundt og velplejet ud. Brug en skægbalsam, hvis du har brug for at forme dit skæg.

Leveres i en 50 ml. glasflaske med pipette, der gør den nem at dosere. Skægolie er meget drøj i brug, så en flaske rækker langt.

Ingrediensliste: Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Oil, Vitis Vinifera (grape) Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Limnanthes Alba (meadowfoam) Seed Oil, Isododecane, Parfum (fragrance), Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Tocopheryk Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima (avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Coumarin, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Isoeugenol, Benzyk Alcohol, Citral, CI 47000.

Relaterede produkter

(Der er 1 andre produkter i samme kategori)