• JOURNEY Eau De Toilette (50 ml.) - OSMIUM for Men
JOURNEY Eau De Toilette (50 ml.) - OSMIUM for Men

JOURNEY Eau De Toilette (50 ml.) - OSMIUM for Men

360,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En 90% naturlig varm, sprød og maskulin duft med topnoter af Cedertræ, Amber, Bergamot og Grapefrugt fra Osmium i London.

Sidste elementer på lager

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 599
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Som alle andre produkter fra OSMIUM FOR MEN, er denne herreduft fuldstændig fantastisk. Det har taget meget lang tid at udvikle denne herreduft, og vi har ventet næsten 1 år på den.

JOURNEY herreduft indkapsler essensen af en tidløs herreduft med en moderne kant af friskhed, maskulin appel, varm og sprød på samme tid - den definerer den inspirerende moderne mand.

JOURNEY herreduft fra OSMIUM FOR MEN, har noter af: - Frisk Bergamot (varm citrus) og grapefrugt, der giver den et friskt pust. - Varm Cedertræ og Amber sørger for en varm let krydret fantastisk maskulin duft.

OSMIUM har i mere end 93 år forsket og fremstillet de bedste plejeprodukter til mænd. OSMIUM MEN LINE har vundet flere priser og er hædret af kosmetologiske læger fra Harley Street på den fornemme Belgravia Klinik. OSMIUM holder til på det fornemme The Savoy Hotel i London.

Ingrediensliste: Alcohol Denat (derived from natural sugar), Parfum contains essential oils of Citrus Bergamia (Bergamot), Citrus Paradisi (Grapefruit), Cedrus Atlantica (Cedarwood), Styrax Succinifera (Amber), Aqua, Eugenol, Citral, Linalool, Limonene,Benzophenone-2,CI 19140, CI 16035

Dataark

Duftnote
Bergamot

Relaterede produkter

(Der er 3 andre produkter i samme kategori)