Noberu of Sweden, Barbercreme Amber / Lime (100 ml.)

139,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En skummende og plejende barbercreme med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af lime, appelsin og cedertræ.

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Nõberu of Sweden - FOR NOBLE GENTLEMEN ONLY

Barbercreme, der giver et luksuriøst barberskum, der er duftende, blid og giver dig den bedste naturlige barbering. Et tykt, cremet og behageligt barberskum, der beskytter din hud, og giver et bedre glid til barberskraberen, og forhindrer irriteret hud. En god barbercreme til en tæt og glat barbering.

Hvordan man bruger den?: Du kan rører barbercremen op til et fløjlsagtigt barberskum direkte fra dåsen. Brug varmt vand, så barberskummet er varmt og behageligt - det åbner samtidig porerne, blødgør skægget og er selvfølgelig også mere behageligt og velduftende end koldt barberskum. Hvis du ikke ejer en barberkost (endnu), kan du bruge fingerne til at tage barberskum i størrelsen af ​​en mandel, og tilsætte lidt varmt vand og skum herefter op mellem hænderne før brug.

EGENSKABER: Barbercremen fra Noberu of Sweden er fyldt med nærende og plejende egenskaber, der er skånsom mod din hud. Barbercremen er glycerin baseret, hvilket er med til at skabe det lækre cremede barberskum, der giver dig en tættere barbering.

DUFT: Amber Lime er en livlig og frisk duft med noter af lime, appelsin, cedertræ og rav.

En fantastisk barbercreme fra Nõberu of Sweden

Leveres i en 105 ml. genanvendelig alu dåse.

MADE IN SWEDEN

Ingrediens: Aqua, Myristic Acid, Stearic acid, Glycerin, Glycol Distearate,Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol (and) Caprylyl Glycol, Parfum

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden,...

209,00 DKK

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en skøn og naturlig duft af sandeltræ.

Noberu of Sweden,...

159,00 DKK

En effektiv og skånsom shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en varm maskulin duft af Sandeltræ, læder og lidt musk.

Noberu of Sweden,...

209,00 DKK

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af appelsin, lime og...