Noberu of Sweden, Aftershave Balm Sandalwood (125 ml.)

209,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en skøn og naturlig duft af sandeltræ.

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Nõberu of Sweden - FOR NOBLE GENTLEMEN ONLY

After Shave Balm er udviklet til at lindre, fugte og reducere de symptomer, der kan opstå efter barbering, rød og irriteret hud.

After Shave Balm absorberes let ind i huden, og efterlader ingen fedtet fornemmelse. Den giver en behagelig afslutning på din barbering.

Hvordan man bruger den bedst?: Kom lidt After Shave Balm i ansigtet med fingerspidserne direkte efter barbering. Et godt råd er, at massere den i små cirkulerende bevægelser udad for at øge blodcirkulationen og dermed få det optimale udbytte af de plejende ingredienser.

EGENSKABER: After Shave Balm indeholder saflorolie, mandelolie og arganolie. Saflorolie har egenskaber, der er gode til irriteret hud, der sammen med mandelolie beroliger den udsatte og stressede hud efter barbering. Argan olie sammen med de andre olier har gode fugtgivende egenskaber, der ikke fedter huden. Nøgleingrediensen er troldhassel, der er et ekstrakt med gode egenskaber til bekæmpelse af hudirritation og indgroede hår. Desuden er der tilføjet et par dråber mentol, som giver en lindrende, kølende følelse og er antiseptisk, og renser hudens porer.

DUFT: Sandeltræ med en luksuriøs og sensuel duft med noter af læder og moskus.

En fantastisk after shave balm fra Nõberu of Sweden

Leveres i en 125 ml. genanvendelig flaske.

MADE IN SWEDEN

Dataark

Duftnote
Sandalwood

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden,...

209,00 DKK

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af appelsin, lime og...

Noberu of Sweden,...

139,00 DKK

En skummende og plejende barbercreme med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af lime,...

Noberu of Sweden,...

159,00 DKK

En effektiv og skånsom shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en varm maskulin duft af Sandeltræ, læder og lidt musk.

Noberu of Sweden,...

139,00 DKK

En skummende og plejende barbercreme med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en skøn og naturlig duft af...