• Safety Razor VIVO Hornfarve, Mühle
Safety Razor VIVO Hornfarve, Mühle

Safety Razor VIVO Hornfarve, Mühle

350,00 DKK
Inkl. moms
Antal

VIVO serien fra Mühle er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er fremstillet i de bedste materialer til en fornuftig pris i et virkeligt lækkert design.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

VIVO DE (Dobbelt siddet) Safety Razor er fremstillet af bearbejdet og poleret harpiks, der er et kunststof i meget høj kvalitet, der kræver et specielt håndværk for at opnå den æstetiske form, farve og kvalitet. Grebet afsluttes med en fod i krom, der er poleret, så det giver en flot glansfuld og holdbar overflade.

Grebet har en god størrelse med en ergonomisk rund form, der ligger godt i hånden, og giver en behagelig og nem barbering.

Flot Safety Razor i et harmonisk design - en god gave til manden, der sætter pris på en unik barbering. Passer til ALLE standard barberblade.

Flot gammeldags barbergrej til den kræsne mand, der sætter pris på godt håndværk til en yderst fornuftig pris.

Mühle er Europas førende virksomhed indenfor fremstilling af luksus barbergrej.

En Safety Razor er en klassisk og traditionel barberskraber. Mænd, der bruger en Safety Razor sværger til dem. Det kræver lidt øvelse og rutine at bruge den, men har du først teknikken - er Safety Razor absolut at foretrække. Et plus er, at barber bladene til en Safety Razor er væsentlig billigere i indkøb.

Det bedste råd er:

1. Fugt huden grundigt med varmt vand (huden skal være varm)

2. Gnid lidt Pre-Shave Oil ind i huden og/eller helst DIREKTE på barberbladet.

3. Lav en god skummende og flødeskumsagtig barbercreme i din barberskål og skum den op med barberkosten. Herefter masserer du i små cirkler barberskummet grundigt ind i huden med kosten, så stubbene løftes, huden bliver masseret og blodgennemstrømningen øges. Jo mere du skummer dit skæg – jo lettere glider barberskraberen / DE Safety Razor.

4. De første par gange med en Safety Razor anbefales, at du holder den i stump vinkel (ca. 30°) ind til huden. Start med kinder og lad Safety Razor glide let over huden. Husk altid, at barbere dig i skæggets groretningen.

Relaterede produkter

(Der er 6 andre produkter i samme kategori)

Barberkost Classic...

265,50 DKK 295,00 DKK -10%

Barberkost fra Mühle i Tyskland med højteknologisk Silvertip Fibres©, i et flot stilfuldt og klassisk design fra deres serie CLASSIC, der er...