• Fusion skraber, SOPHIST sort, Mühle Shaving
Fusion skraber, SOPHIST sort, Mühle Shaving

Fusion skraber, SOPHIST sort, Mühle Shaving

900,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Luksus Gillette® Fusion™ skraber fra SOPHIST serien fra Mühle Shaving. SOPHIST symboliserer arketypen af traditionel barbering med en sofistikeret og nobelt design.

Sidste elementer på lager

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 599
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Nobel elegance og perfektion kendetegner serien SOPHIST fra Mühle. Serien betragtes som en design klassiker, der symboliserer arketypen af traditionel barbering, hvor den harmoniske kombination af klassisk design og materialevalg går hånd i hånd.

Materialet på denne luksus Fusion skraber er poleret ædel harpiks - et bearbejdet kunststof, der kræver et godt håndværk at fremstille. Selve fremstillingsprocessen er et højt kvalificeret plast, hvis overflade bearbejdes separat og raffineret. Hvert enkelt del er poleret af flere omgange for at give overfalden en særlig glans.

Selve grebet afrundes med krom, hvis overfalde er korrosionsbestandig og ekstremt holdbart. Materialet er slidstærkt og nemt at rengøre.

Fakta om FUSION skraber:

Anvender 5-Klingen-barberblade fra Gillette® Fusion™ Det nyeste barberingssystem af Gillette® består af fem overlejrede skær og mere ydre blade til en præcis skæring af konturer. Dette design giver en meget tæt og glat barbering. Dens enkle og sikker håndtering er perfekt selv for begyndere. Bladene fås i næsten alle supermarkeder.

Dimension: 42 mm x 145 mm Vægt: 61 g

Flot og nobel FUSION barberskraber fra tyske Mühle.

Relaterede produkter

(Der er 11 andre produkter i samme kategori)

Safety Razor VIVO...

350,00 DKK

VIVO serien fra Mühle er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er...

Barberkost Classic...

295,00 DKK

Barberkost fra Mühle i Tyskland med højteknologisk Silvertip Fibres©, i et flot stilfuldt og klassisk design fra deres serie CLASSIC, der er...