• sund aftershave til efter barbering fra norske fitjar islands
sund aftershave til efter barbering fra norske fitjar islands

Aftershave fugtcreme, Folgefonn (50 ml.), Fitjar Islands

201,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En frisk og opkvikkende Aftershave creme fra norske Fitjar Island, med duften af knuste mentolkrystaller, frisk eukaluptus og grønne granskud fra fjeldet. En ren og fugtgivende aftershave creme der er hurtigabsorberende, og giver huden fugt og pleje efter barbering. Aftershave creme kan anvendes til efter barbering og som en daglig fugtcreme.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Aftershave creme Folgefonn fra norske Fitjar Islands er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser, og indeholder ingen parabener, alkohol, silikoner, mineralolier, farvestoffer eller andre skadelige ingredienser, og er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Aftershave creme er perfekt til pleje af huden efter barbering. Den tilfører fugt og næring uden at efterlade huden fedtet. Den er modvirker irritation, beroliger og fugter tør og trist hud. Indeholder plejende lynghonning fra Fitjar og kamille, der har en blødgørende effekt og genopretter hudens naturlige fugtbalance.

Duften i Folgefonn aftershave creme er frisk og opkvikkende - en god start på din dag - med duften af mentol, eukalyptus og sødet lidt med grønne friske granskud. Duften er inspireret af den iskolde friske vind fra gletscheren en stille morgenstund.

Aftershave creme leveres med en praktisk pumpe, så den er nem at dosere.

Produktet er håndlavet i Norge.

Folgefonn findes også i Barbercreme.

Ingredienser: (INCI): Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Allantoin, Honey, Menthol, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Caprylyl Glycol, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene.

Dataark

Duftnote
Menthol

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Naturlig barbercreme i...

134,10 DKK 149,00 DKK -10%

SHAVE CREAM fra tyske OAK forbereder huden til en perfekt barbering. Den fungerer som en ren skummende barbercreme, der ligger sig som en "film"...

Barberkost Tortoise Pure...

269,10 DKK 299,00 DKK -10%

Barberkost med rene mørke grævlingehår med brunt / Tortoise skaft fra Edwin Jagger, England, der siden 1988 har fremstillet nogle af det bedste...