• sund barbering med barbercreme fra norske Fitjar Islands
  • Nedsat pris
sund barbering med barbercreme fra norske Fitjar Islands

Barbercreme, Slåtterøy (150 ml.), Fitjars Islands

210,00 DKK
189,00 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

En varm og eksotisk barbercreme fra norske Fitjar Island, med duften af eksotisk cedertræ, krydderier og frisk citrus. Barbercremen er håndrørt af de bedste naturlige ingredienser, og giver en blid barbering med et fantastisk velduftende rent barberskum til en tæt og behagelig barbering.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Barbercreme Slåtterøy giver et skønt barberskum, der er nænsom mod huden, fugter og beskytter den under barbering.

Med en barbercreme kan du lave et fantastisk barberskum, der får din skraber til at glider let og ubesværet over huden. Barbercremen er nem at skumme op til et skønt velduftende barberskum.

Duften i Slåtterøy barbercreme er den varme eksotiske duft af cedertræ, krydderier fra fjerne himmelstrøg med frisk citrus. Duften er inspireret af de mange norske søfarer, der kom i havn med lasten fuld af eksotiske varer til de norske Øer. Slåtterøy barbercreme giver dig en maskulin følelse af velvære og mystik.

Slåtterøy findes også i aftershave balsam, Body Lotion, Body Wash og Flydende håndsæbe

Hvordan man bruger den?: Du kan rører barbercremen op til et fløjlsagtigt barberskum direkte fra dåsen. Brug varmt vand, så barberskummet er varmt og behageligt - det åbner samtidig porerne, blødgør skægget og er selvfølgelig også mere behageligt og velduftende end koldt barberskum. Hvis du ikke ejer en barberkost (endnu), kan du bruge fingrene til at tage barberskum i størrelsen af en mandel, og tilsætte lidt varmt vand og skum herefter op mellem hænderne før brug.

Ingredienser (INCI): Aqua, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Potassium Cocoate, Olea Europaea Fruit Oil, Potassium Olivate, Sodium Cocoate, Citrus Aurantifolia Peel Oil Expressed, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Pimenta Acris Leaf Oil, Coriandrum Sativum Seed Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Limonene, Eugenol, Linalool, Citral.

Produkterne er parabenfri og indeholder ikke farvestoffer.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden, Caring...

170,10 DKK 189,00 DKK -10%

En stor og lækker oliebaseret Bodywash med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af lime,...

Perma Sharp Super...

20,00 DKK

Barberblade i en meget høj kvalitet, der passer til alle standard Safety Razor. Barblade med et super skarpt skær, der giver en tæt barbering....

Dorco Titan skarpe...

30,00 DKK

Ultra skarpe titan barberblade fremstillet i dobbelt coated rustfrit stål, der giver en tæt barbering. Dorco Titan har et skarpt skær, og en...