• Naturlig barbering lav et ren og lækkert barberskum
  • Nedsat pris
Naturlig barbering lav et ren og lækkert barberskum

Barbercreme, Folgefonn (150 ml.), Fitjar Islands

210,00 DKK
189,00 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

En frisk og opkvikkende barbercreme fra norske Fitjar Island, med duften af knuste mentolkrystaller, frisk eukaluptus og grønne granskud fra fjeldet. Barbercremen er håndrørt af de bedste naturlige ingredienser, og giver en blid barbering med et fantastisk velduftende rent barberskum til en tæt og behagelig barbering.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Barbercreme Folgefonn giver et skønt barberskum, der er nænsom mod huden, fugter og beskytter den under barbering. Med en barbercreme kan du lave et fantastisk barberskum, der får din skraber til at glider let og ubesværet over huden. Barbercremen er nem at skumme op til et skønt velduftende barberskum.

Duften i Folgefonn barbercreme er frisk og opkvikkende - en god start på din dag - med duften af mentol, eukalyptus og sødet lidt med grønne friske granskud . Duften er inspireret af den iskolde friske vind fra gletscheren en stille morgenstund. Folgefonn barbercreme giver dig en følelse af renhed.

Hvordan man bruger den?: Du kan rører barbercremen op til et fløjlsagtigt barberskum direkte fra dåsen. Brug varmt vand, så barberskummet er varmt og behageligt - det åbner samtidig porerne, blødgør skægget og er selvfølgelig også mere behageligt og velduftende end koldt barberskum. Hvis du ikke ejer en barberkost (endnu), kan du bruge fingrene til at tage barberskum i størrelsen af en mandel, og tilsætte lidt varmt vand og skum herefter op mellem hænderne før brug.

Ingredienser (INCI): Aqua, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Potassium Cocoate, Olea Europaea Fruit Oil, Potassium Olivate, Sodium Cocoate, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Sodium Olivate, Limonene.

Produkterne er parabenfri og indeholder ikke farvestoffer.

Dataark

Duftnote
Menthol

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Deodorant stift duftfri...

116,10 DKK 129,00 DKK -10%

Prisbelønnet plantebaseret deodorant fra amerikanske Schmidts uden duft. Den er særdeles velegnet til mænd med følsom og irriteret hud. Denne...

Dorco Titan skarpe...

30,00 DKK

Ultra skarpe titan barberblade fremstillet i dobbelt coated rustfrit stål, der giver en tæt barbering. Dorco Titan har et skarpt skær, og en...