• Nedsat pris

Plejende skægbalsam (60ml.), Beyers Oil

265,00 DKK
212,00 DKK Spar 20%
Inkl. moms
Antal

En plejende naturlig skægbalsam med verbena, shea butter, bivoks fra Chiemgau, jojobaolie og naturlige olier, der blødgør og plejer skægget på en naturlig måde. En skøn plejende skægbalsam håndlavet i Beyern af de bedste naturlige ingredienser, der giver dit skæg den bedste pleje.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Skægbalsam, der er håndlavet af værdifulde og plejende Verbena, lokalt bivoks, sheabutter, uldvoks, nærende jojobaolie og naturlige olier af bergamot og lavendel, der giver den en yderst behagelig duft.

Brug den gerne til at style skægget og give det struktur samtidig med, at skægget plejes på bedste vis.

Husk, at børste skægget dagligt med en naturlig skægbørste for at opnå det bedste resultat.

Ingredienser: LANOLIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CERA ALBA, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LIPPIA TRIPHYLLA HERB OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Aftershave, Opuntia...

210,00 DKK

En formidabel luksus aftershave fremstillet vegetabilsk af de bedste plejende ingredienser med den skønneste duft af noter af bergamot, solbær,...

Barbercreme, Holme...

189,00 DKK 210,00 DKK -10%

Produkterne fra norske Fitjar Islands har navne efter små næsten uopdagede øer, som der findes hundredvis af i Norge. Holme er så lille, at den...