• Naturlig plejende skægolie
Naturlig plejende skægolie

Skægolie, Verbena (30 ml.), Beyers Oil

222,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En skøn håndlavet 100% naturlig skægolie, der blødgør skægget og giver ansigtshuden fugt. Beyers Oil skægolie får topkarakter for sin fremragende egenskaber til at fremme skæggets struktur, tilføre det næring og fugt, så det fremstår sundt og velplejet.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 599
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Beyers Oil skægolie er med Verbena, der udover at have en behagelig citrusduft også har en fantastisk virkning på huden, der opstrammes, forfriskes og blødgøres.

Skægolien giver dit skæg den bedste pleje og næring samtidig med, at den frisker op.

Beyers Oil skægolie indeholder desuden naturlige olier fra økologisk jojoba, jernurt (citron verbena), bergamot og beroligende lavendel.

Huden under skægget er ofte tør, og begynder at klø. Derfor er det vigtigt, at pleje huden under skægget. Beyers Oil plejer huden, så den føles velplejet og afslappet, takket være de plejende og nærende ingredienser i olien.

Brug kun ganske få dråber af Beyers Oil, og massere den ind i skægget og huden. Børst gerne skægget bagefter med en naturlig skægbørste.

Produktet er håndlavet i Bayern af 100% naturlige ingredienser.

Ingredienser: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, LIPPIA TRIPHYLLA HERB OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, CITRONELLOL.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)