• Skægkam i palisandertræ, Mootes
Skægkam i palisandertræ, Mootes

Skægkam i palisandertræ, Mootes

277,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Flot håndlavet skægkam, der passer perfekt fra kort til mellemlangt skæg. Den kæmmer effektivt skægget og fjerner løse hår, snavs og andre "fremmedelegemer" i skægget, så det står flot og velplejet hele tiden. Den lille effektive skægkam er ikke større end et kreditkort, og er derfor nem at have med på farten.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Denne skægkam er 100% fremstillet i Schweiz af det fineste håndværk. Alle komponenter er naturlige, og nøje udvalgt for at sikre dig den bedste skægkam, der holder. Skaftet er i palisandertræ, der har en smuk varm brun farve, og samtidig er særdeles holdbar.

For at beskytte skovene, er skægkammen fremstillet af trærester, der er genanvendelige, da Mootes filisofi er, at fordi dit skæg skal se godt ud, så skal det ikke gå ud over naturen og skovene i særdeleshed.

Skægkammen er fremstillet af Chris Hart i Zürich. Først skæres formen ud af det uslebne træ, hvorefter det bearbejdes i hånden, og efterbehandles med økologisk bivoks for at gøre den ekstra holdbar. Mootes logo er graveret med laser.

Naturmaterialer glider lettere gennem skægget uden at beskadige dine hårrødder eller gøre det statisk elektrisk og uregerlig.

Mål: 8,5 x 5,5 cm. Den er på størrelse med et kreditkort, og leveres derfor i en praktisk aluminium box.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Skægshampoo, Verbena...

92,00 DKK 115,00 DKK -20%

En lille praktisk naturlig skægshampoo lige til at tage med i flyet og på rejsen. En naturlig håndlavet skægshampoo, der blidt renser skæg og...

Barbercreme, Holme...

189,00 DKK 210,00 DKK -10%

Produkterne fra norske Fitjar Islands har navne efter små næsten uopdagede øer, som der findes hundredvis af i Norge. Holme er så lille, at den...