• Moustache voks, Sunset Ave. (15g), Mootes
Moustache voks, Sunset Ave. (15g), Mootes

Moustache voks, Sunset Ave. (15g), Mootes

121,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. Duften er helt skøn med bl.a. petitgrain (citrus), appelsin, grape og lemon, der giver en frisk og meget behagelig duft. Produktet er 100% fremstillet i Schweiz af Mootes.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Sunset Ave. Moustache voks / voks til overskæg fra schweiziske Mootes er fremstillet med naturlig bivoks, og kokosolie, der ikke kun giver overskægget lidt glans, men også er en vigtig ingrediens, der fremmer skæggets naturlige fedtsyre, så skægget holdes i "form", og ser flot og velplejet ud, samtidig med, at det er nemt at forme.

Mootes anvender kun naturlige og hudvenlige ingredienser i deres produkter, der findes ingen mineralolier eller syntetiske dufte i denne lækre moustache voks.

Hvordan dufter denne: Som alle skægplejeprodukter er det vigtigt, at duften er diskret og behagelig, da den sidder meget tæt på duftorganet.

Sunset Ave. duften er komponeret med en blanding af udsøgte dufte fra petitgrain (citrus), orange (appelsin), grapefrugt (lidt syrlig citrus), lavendel og rosmarin. Duften er både frisk, sprød og varm på samme tid.

Produktet er 100% fremstillet i Schweiz i den bedste kvalitet.

Sådan bruges den:

• Massen er hård, så skrab en lille del ud med en negl og varm massen op mellem 2 fingre inden du fordeler det, og former dit overskæg.

• Den leveres i en lille praktisk vintage dåse, så den er lige til at have med i lommen, hvor den også automatisk varmes lidt op.

Ingredienser: Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Citrus sinensis, Citrus Paradisi, Citrus limon, Rosmarinus officinalis, Citrus aurantium var. Amara, ægte lavendel vera, limonen, linalool, geraniol, citral, coumarin, citronellol.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)