• Moustache voks, North Laine (15g), Mootes
Moustache voks, North Laine (15g), Mootes

Moustache voks, North Laine (15g), Mootes

121,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. North Laine har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk cedertræ, der giver den en meget behagelig maskulin duft.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

North Laine Moustache voks fra schweiziske Mootes er fremstillet med naturlig bivoks, og kokosolie, der ikke kun giver overskægget lidt glans, men også er en vigtig ingrediens, der fremmer skæggets naturlige fedtsyre, så skægget holdes i "form", og ser flot og velplejet ud.

Mootes anvender kun naturlige og hudvenlige ingredienser i deres produkter, der findes ingen mineralolier eller syntetiske dufte i denne lækre moustachevoks.

Hvordan dufter denne: Som alle skægplejeprodukter er det vigtigt, at duften er diskret og behagelig, da den sidder meget tæt på duftorganet.

Northe Laine duften er komponeret med en blanding af varme ædle træsorter fra Atlas ceder (frisk), enebær (krydret), fyrnåle (den naturlige skovduft) og varm cedertræ – en rigtig maskulin duft.

Produktet er 100% fremstillet i Schweiz i den bedste kvalitet.

Sådan bruges den:

• Massen er hård, så skrab en lille del ud med en negl og varm massen op mellem 2 fingre inden du fordeler det, og former dit overskæg.

• Den leveres i en lille praktisk vintage dåse, så den er lige til at have med i lommen, hvor den også automatisk varmes lidt op.

Ingredienser: Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Atlas-Ceder, Abies sibirica, Citrus aurantium var. Amara, Commiphorus myrrha, limonen, linalool, geraniol, citral, citronellol.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Barbersæbe, Opuntia I...

220,50 DKK 245,00 DKK -10%

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum med noter af bergamot,...

Deodorant stift duftfri...

116,10 DKK 129,00 DKK -10%

Prisbelønnet plantebaseret deodorant fra amerikanske Schmidts uden duft. Den er særdeles velegnet til mænd med følsom og irriteret hud. Denne...

Safety Razor VIVO...

350,00 DKK

VIVO serien fra Mühle er designet i et flot harmonisk design med runde og bløde former, der giver et godt ergonomisk greb. VIVO serien er...

Beskyttende Anti-Stress...

337,25 DKK 355,00 DKK -5%

En naturlig allergivenlig og mild dagcreme, der beskytter og fugter huden med de bedste plejende ingredienser fra det prisbelønnede tyske firma...

Hårvoks no.36,...

175,00 DKK

Denne hårpomade eller hårvoks er skræddersyet til at forme den perfekte frisure uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no.53 fra schweiziske...