• Moustache voks, North Laine (15g), Mootes
Moustache voks, North Laine (15g), Mootes

Moustache voks, North Laine (15g), Mootes

121,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En naturlig forfriskende moustachevoks, der takket være det høje indhold af bivoks, kan forme dit overskæg, som du ønsker. North Laine har en fantastisk træagtig duft med bl.a. atlas cedertræ, enebær, fyrnåle og eksotisk cedertræ, der giver den en meget behagelig maskulin duft.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

North Laine Moustache voks fra schweiziske Mootes er fremstillet med naturlig bivoks, og kokosolie, der ikke kun giver overskægget lidt glans, men også er en vigtig ingrediens, der fremmer skæggets naturlige fedtsyre, så skægget holdes i "form", og ser flot og velplejet ud.

Mootes anvender kun naturlige og hudvenlige ingredienser i deres produkter, der findes ingen mineralolier eller syntetiske dufte i denne lækre moustachevoks.

Hvordan dufter denne: Som alle skægplejeprodukter er det vigtigt, at duften er diskret og behagelig, da den sidder meget tæt på duftorganet.

Northe Laine duften er komponeret med en blanding af varme ædle træsorter fra Atlas ceder (frisk), enebær (krydret), fyrnåle (den naturlige skovduft) og varm cedertræ – en rigtig maskulin duft.

Produktet er 100% fremstillet i Schweiz i den bedste kvalitet.

Sådan bruges den:

• Massen er hård, så skrab en lille del ud med en negl og varm massen op mellem 2 fingre inden du fordeler det, og former dit overskæg.

• Den leveres i en lille praktisk vintage dåse, så den er lige til at have med i lommen, hvor den også automatisk varmes lidt op.

Ingredienser: Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Atlas-Ceder, Abies sibirica, Citrus aurantium var. Amara, Commiphorus myrrha, limonen, linalool, geraniol, citral, citronellol.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Hair and Body Wash,...

224,00 DKK

Vidunderlig hår og body vask fra norske Fitjar Island, med duften af vejrbidt skovlandskab på fjeldet. Når du bruger sæben Fjellheim får du en...

Skægshampoo med...

140,00 DKK

Dit skæg har brug for grundig rengøring for at kunne fremstå sundt og velplejet. Bullfrog skægshampoo med peeling/skrubbeeffekt får huden under...

Barberkost Classic Hvid...

265,50 DKK 295,00 DKK -10%

Stor og fyldig barberkost fra Mühle i Tyskland med højteknologisk Silvertip Fibres©, i et flot stilfuldt og klassisk design fra deres serie...

Luksus Barbersæt KOSMO...

1.232,50 DKK 1.450,00 DKK -15%

Luksus barbersæt fra KOSMO serien fra Mühle Shaving. KOSMO serien er fremstillet i et moderne og elegant design til en traditionel barbering,...