• Skægbalsam, Knight Rider (50g), Mootes
Skægbalsam, Knight Rider (50g), Mootes

Skægbalsam, Knight Rider (50g), Mootes

192,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En skøn naturlig skægbalsam, der giver skægget et velplejet og naturligt look. Knight Rider én af de mest solgte skægbalsam fra schweiziske Mootes. Den er også helt fantastisk, og har en vidunderlig maskulin duft af forskellige træsorter med et strejf lemon.

Sidste elementer på lager

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 599
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Knight Rider fra schweiziske Mootes er fremstillet med naturlig bivoks, der givet skægget en god styling. Værdifulde ingredienser, som sheabutter, kakoasmør, mandel- og jojobaolie giver skægget et flot velplejet look.

Mootes anvender kun naturlige og hudvenlige ingredienser i deres produkter, der findes ingen mineralolier eller syntetiske dufte i denne lækre skægbalsam.

Hvordan dufter denne: Som alle skægplejeprodukter er det vigtigt, at duften er diskret og behagelig, da den sidder meget tæt på duftorganet. Mange bruger både skægolie og skægbalsam, som en form for duftterapi, da de alle er fremstillet af rene naturlige ingredienser.

Knight Rider duften er rigtig maskulin og blandet med naturlige olier af edelgran, sandeltræ (amyris), cypress og vetiver (citrus) – den er lækker, og får de bedste anbefalinger.

Produktet er 100% fremstillet i Schweiz i den bedste kvalitet.

Sådan bruges den:

• Masseres ind i det fugtige skæg.

• Form skægget, som du ønsker.

Er også velegnet til overskæg.

Leveres i 50 g. lækker vintage dåse

Dataark

Duftnote
Sandalwood

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Barberkost sort model...

227,50 DKK 350,00 DKK -35%

MODERN serien fra Mühle kaldes det "PIONEERING DESIGN", der er skabt og designet til en ny målgruppe med fokus på ergonomi. MODERN serien er...

Truefitt and Hill, Tonic...

149,50 DKK 230,00 DKK -35%

En skøn traditional hårvand med et let forfriskende duft, der er designet til at få styr på lokkerne. TONIC LOTION SPECIAL er fra Truefitt and...