• Barbersæbe m/ Sandeltræ i Hvid porcelænsskål
Barbersæbe m/ Sandeltræ i Hvid porcelænsskål

Barbersæbe Sandeltræ i Hvid porcelænsskål (65 g.)

195,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Forfriskende og plejende naturlig barbersæbe med Sandeltræ i flot sæbekål i porcelæn fra Mühle, Tyskland

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Denne barbersæbe er ideel til alle hudtyper, og giver et velduftende barberskum. Barbersæben har en varm og fyldig maskulin duft af sandeltræ samtidig med, at den er fugtgivende og beroliger den sarte hud under barbering.

En barbersæbe SKAL bruges sammen med en god barberkost.

Se også den naturlige aftershave lotion med Sandeltræ fra Mühle. Den er virkelig lækker.

Fakta om barbersæbe:

Brug en barberkost, fugt den og gnid barberkosten mod den blottede ende af barbersæben. Der overføres barbersæbe til kosten, og når man har nok, arbejdes der videre med kosten i den anden hånd indtil man får et passende barberskum (efter behag). Skummets mængde og fasthed kan justeres ved at tilsætte en smule vand og gentage processen.

Påfør skummet med kosten og sæb huden grundigt ind. Det vil være en fordel at gentage processen efter et minuts tid, så hud og skæg blødes bedst muligt op. Som alternativ kan du komme en smule varmt vand direkte på sæben og lad det bløde lidt op samtidig med, at du vasker ansigtet i VARMT VAND, og kommer et par dråber Pre-Shave olie i ansigtet.

Husk, at hælde det overskydende barberskum fra barbersæbe efter brug.

INGREDIENTS: Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua (Water), Palm Kernel Acid, Capryl / Capramidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Santalum Album Oil (Sandalwood Oil), Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

Dataark

Duftnote
Sandalwood

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)