• Muhle Shaving DE Safety Razor m/lukket kam i krom Grande
Muhle Shaving DE Safety Razor m/lukket kam i krom Grande

DE Safety Razor m/lukket kam i krom Grande

360,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Et vidunder af præcision, ergonomi og skønhed er denne Safety Razor skabt til en ambitiøs og tæt barbering. Denne Safety Razor er med lukket kam, der giver en ekstra sikkerhed, og er god til nybegynder indenfor klassisk vådbarbering.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

GRANDE Safety Razor er en "storebror" til den almindelige Safety Razor i krom fra Mühle.

Grande har en del mere volume med et længere og kraftigere greb, der ligger særdeles godt i hånden, og giver en behagelig og præcis barbering. Håndtaget er fremstillet af forkromet messing.

Specifikation: Vægt: 80 g. Mål: L:107mm - B: 55 mm - Diameter håndtag: 14 mm

En Safety Razor er en klassisk og traditionel barberskraber. Mænd, der bruger en Safety Razor sværger til dem. Det kræver lidt øvelse og rutine at bruge den, men har du først teknikken - er Safety Razor absolut at foretrække. Et plus er, at bladene til en Safety Razor er væsentlig billigere i indkøb. Denne type Safety Razor benytter barberblade, der sælges separat.

Det bedste råd er:

1. Fugt huden grundigt med varmt vand (huden skal være varm)

2. Gnid lidt Pre-Shave Oil ind i huden og/eller helst DIREKTE på barberbladet.

3. Lav en god skummende og flødeskumsagtig barbercreme i din barberskål og skum den op med barberkosten. Herefter masserer du i små cirkler barberskummet grundigt ind i huden med kosten, så stubbene løftes, huden bliver masseret og blodgennemstrømningen øges. Jo mere du skummer dit skæg – jo lettere glider barberskraberen / DE Safety Razor.

4. De første par gange med en Safety Razor anbefales, at du holder den i stump vinkel (ca. 30°) ind til huden. Start med kinder, og lad Safety Razor glide let over huden. Husk altid, at barbere dig i skæggets groretningen. Det vil være en stor fordel, hvis du inden barbering lærer dit skæg at kende, så du præcis ved, hvilken groretning dit skæg har. Skægget kan have forskellige groretninger, så føl efter med fingrene inden du starter.

 Skulle du være uheldig at skære dig de første par gange – kan det varmt anbefales at benytte en STYPTIC PENCIL eller ALUM BLOCK, der øjeblikkeligt stopper uheldet. Efter et par gange med akklimatisering vil en Safety Razor være at foretrække.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Gavesæt Hvid Barberkost,...

396,00 DKK 495,00 DKK -20%

Gaveæske med en hvid klassisk barberkost fremstillet i hånden af de bedste materialer med grævlinghår, en stander og en naturlig barbercreme med...