• Muhle Shaving DE Safety Razor krom
Muhle Shaving DE Safety Razor krom

DE Safety Razor krom

275,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Et lille vidunder af præcision, ergonomi og skønhed er denne Safety Razor skabt til en ambitiøs og tæt barbering. Denne håndlavet skønhed er designet af Mühle.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Udover et flot håndværk er denne Safety Razor fra Mühle robust og ligger godt i hånden på de fleste mænd.

Safety Razor hører bestemt under kategorien "Old School" barbering. DE Safety Razor med udskiftelig klinge anses for mange, som den første mekaniske „barbermaskine“, hvor man selv kunne barbere sig.

Håndtaget er fremstillet af forkromet messing. Et utroligt flot stykke håndværk.

Specifikation: Vægt: 64 g. Dimension: 41 x 94 mm

En Safety Razor er en klassisk og traditionel barberskraber. Mænd, der bruger en Safety Razor sværger til dem. Det kræver lidt øvelse og rutine at bruge den, men har du først teknikken - er Safety Razor absolut at foretrække. Et plus er, at bladene til en Safety Razor er væsentlig billigere i indkøb. Denne type Safety Razor benytter barberblade, der sælges separat.

Det bedste råd er:

1. Fugt huden grundigt med varmt vand (huden skal være varm)

2. Gnid lidt Pre-Shave Oil ind i huden og/eller helst DIREKTE på barberbladet.

3. Lav en god skummende og flødeskumsagtig barbercreme i din barberskål og skum den op med barberkosten. Herefter masserer du i små cirkler barberskummet grundigt ind i huden med kosten, så stubbene løftes, huden bliver masseret og blodgennemstrømningen øges. Jo mere du skummer dit skæg – jo lettere glider barberskraberen / DE Safety Razor.

4. De første par gange med en Safety Razor anbefales, at du holder den i stump vinkel (ca. 30°) ind til huden. Start med kinder og lad Safety Razor glide let over huden. Husk altid, at barbere dig i skæggets groretningen. Skulle du være uheldig at skære dig de første par gange – kan det varmt anbefales at benytte en STYPTIC PENCIL eller ALUM BLOCK, der øjeblikkeligt stopper uheldet. Efter et par gange med akklimatisering vil en Safety Razor være at foretrække.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Safety Razor, Stylo...

590,00 DKK

Flot og enkelt Safety Razor i serien STYLO fra Mühle Shaving. STYLO serien er unik og innovativ med design i konisk form, der gør den elegant,...

Truefitt and Hill,...

460,00 DKK

Denne eksklusive børste med skaft i træ og naturlig horn præget med Truefitt and Hill logo fra Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus -...