• Luksus gaveæske m/naturlige skægplejeprodukter, OAK
  • Nedsat pris
Luksus gaveæske m/naturlige skægplejeprodukter, OAK

Luksus gaveæske m/naturlige skægplejeprodukter, OAK

699,00 DKK
664,05 DKK Spar 5%
Inkl. moms
Antal

En Speciel Edition luksus gaveæske til dig, der ønsker et flot, velduftende og plejet fuldskæg. OAK Natural Beard Care, Berlin - har fremstillet denne luksus gaveæske i sort højglans lakeret træ med skægshampoo og olie til fuldskæg af de reneste og lækreste ingredienser, der giver dit skæg den helt optimale pleje.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

GROW IT - GROOM IT - lad skægget stå, MEN, plej det.

Et flot fuldskæg kræver omsorg og vedligeholdelse. Denne gaveæske har de lækreste naturlige plejeprodukter til pleje af fuldskæg.

En flot og eksklusiv gave til HAM med fuldskæg.

Gaveæsken i flot sort lakeret træ indeholder:
1 x 30 ml. OAK - Natural Beard Care skægshampoo med naturlige aktive ingredienser baseret på fugtbevarende kokosolie og en særlig effektiv sukker tensider (der opløser fedt og snavs). Økologisk maltekstrakt styrker skægget og olier af grapefrugt og vetiver genopfrisker og efterlader skægget velduftende, rent og maskulint. En skægshampoo uden parabener, SLS, syntetiske dufte, farvestoffer eller mineralolier.
1 x 30 ml. naturlig skægolie, der frisker skægget op og plejer huden under. (Læs mere detaljeret beskrivelse under det enkelte produkt)
1 x Beard Hold, der giver dit fuldskæg hold, struktur og form med naturlig voks og olier. Skægget får et naturligt look - med en let glans. Den fyldige konsistens arbejdes nemt og effektivt ind i skægget, så selv genstridige skæghår glattes. Duften er varm naturlig og frisk med vetiver (grønne noter), enebær (skov) og grape (friskhed) - er af naturlige æteriske olier.
1 x naturlig børste til fuldskæg med skaft i olieret egetræ og med naturbørster. (Læs mere under det enkelte produkt).

OAK Natural Beard Care er velegnet til alle hud- og hårtyper og indeholder INGEN parabener, SLS, syntetiske dufte, farvestoffer.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Barberkost Tortoise Pure...

269,10 DKK 299,00 DKK -10%

Barberkost med rene mørke grævlingehår med brunt / Tortoise skaft fra Edwin Jagger, England, der siden 1988 har fremstillet nogle af det bedste...

Barberkost Classic...

265,50 DKK 295,00 DKK -10%

Barberkost fra Mühle i Tyskland med højteknologisk Silvertip Fibres©, i et flot stilfuldt og klassisk design fra deres serie CLASSIC, der er...

Hair and Body Wash,...

224,00 DKK

En varm og eksotisk hår og kropsvask fra norske Fitjar Island, med duften af eksotisk cedertræ, krydderier og frisk citrus. Når du bruger sæben...