• Herreduft APSLEY (100 ml.), Truefitt & Hill
Herreduft APSLEY (100 ml.), Truefitt & Hill

Herreduft APSLEY (100 ml.), Truefitt & Hill

760,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Truefitt and Hill har netop lanceret deres helt nye fængslende herreduft APSLEY, som endnu en spændende sofistikeret duft til deres udsøgte herredufte, der er værdsat i hele verden af kræsne Gentlemen, der gerne vil udtrykke deres individualitet og medfødte sans for sofistikeret stil og lade sig inspirerer til altid at nå deres personlige mål.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Det er netop navnet på Truefitt and Hills seneste duft, APSLEY, der er inspireret efter the 1. Duke of Wellington - én af Englands mest værdsatte sønner, hvis navn leder tankerne hen på beslutsomhed, raffinement og uselvisk mod, der har været tanken bag Truefitt and Hills nye herreduft.

APSLEY herreduft - er opkaldt efter det ikoniske London vartegn og tidligere residens for the 1. Duke of Wellington.

Duften er en raffineret blanding af varm skov med lyse noter af citrus. De harmoniske overtoner af træ løftes med en forfriskende duft af grape, som forstærkes af peber, der hviler på en bund af varm cedertræ og patchouli beriget af sensuelle noter af moskus, der giver en forførende base for den fængslende herreduft, APSLEY by Truefitt and Hill.

APSLEY er indbegrebet af engelsk Gentleman, og dens varige navn forbinder fortiden med den frie ånd i en moderne tidsalder. Duften er elegant, sofistikeret, varm, klassisk og frisk på samme tid.

Top noter: Varme trænoter og frisk citrus

Mellem note: Grape og peber

Bund note: Cedertræ, patchouli og moskus

Lanceret: 1. august 2016

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Skægshampoo Limes &...

212,50 DKK 250,00 DKK -15%

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en vidunderlig duft af varm citrus og frisk granatæble.