• Nedsat pris

Geo F. Trumper Barbersæbe EUCRIS i træskål (80g)

205,00 DKK
184,50 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

En hård luksus barbersæbe (80 gr.), i den bedste kvalitet, der med garanti giver en tæt og glat barbering med det mest velduftende barberskum. EUCRIS barbersæbe i en sort hånddrejet træskål fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet nogle af verdens bedste barbersæber, der gør din barbering unik.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Barbersæben leveres i en hånddrejet og håndpoleret sort træskål, og har den MEST fantastiske duft, der giver et unikt velduftende cremet barberskum.

EUCRIS har topnoter af solbær, spidskommen, koriander med en drys jasmin på en bund af sandeltræ og mos.

EUCRIS fås som barbercreme, badeshampoo, Eau De Toilette og deodorant.

Denne barbersæbe SKAL påføres med en barberkost i god kvalitet.

NB: Denne barbersæbe giver et mindre barberskum, men, stadig et godt glid til din barberskraber.

En barbersæbe er samtidig meget økonomisk i brug, og giver barberskum til ca. 1 års forbrug. Den kan samtidig være lidt hård ved huden, så vi vil anbefale, at du veksler mellem en god barbercreme og en barbersæbe for at få den optimale barbering.

Denne barbersæbe er en bestseller fra Geo F. Trumper i London, der siden 1875 har fremstillet barberprodukter i verdensklasse, der er kendt over hele verden.

Ingrediensliste: Sodium Palmate, Potassium Stearate, Sodium Cocoate, Sodium Stearate, Aqua (Water), Potassium Cocoate, Glycerin, Parfum (Fragrance), CI 77891, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, Isopropyl Myristate, Tetrasodium Etidronate, Evernia Furfuracea, BHT, Coumarin.

Dataark

Duftnote
Sandalwood

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Barbercreme Classic, 100...

127,20 DKK 159,00 DKK -20%

De lækre barbercremer fra portugisiske Musgo Real / Claus Porto er fremstillet tilbage i 1920, og er mere moderne end nogensinde. Barbercremerne...

Perma Sharp Super...

20,00 DKK

Barberblade i en meget høj kvalitet, der passer til alle standard Safety Razor. Barblade med et super skarpt skær, der giver en tæt barbering....