• Geo F. Trumper CURZON COLOGNE
Geo F. Trumper CURZON COLOGNE

Geo F. Trumper CURZON COLOGNE (100 ml)

440,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En vidunderlig komponeret herreduft, der er krydret og alligevel lys og let . CURZON herreduft fra Geo F. Trumper, London, der er siden 1875 har fremstillet nogle af de fineste parfumer og barberprodukter, der er kendt over hele verden.

Sidste elementer på lager

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Duften CURZON hører til i kategorien eksklusive klassiske herredufte, der er en god kombination af krydderier, træ og grønne noter.

CURZON duften starter med en varm citrus, som går over i en klassisk tør træduft inden den blandes med skønne lavendler, og modnes på en bund af patchouli og krydderier - en, herreduft, der er lige så berømt i dag, som da den blev lanceret i 1882. Mange vil mene, at duften er præcis, sådan, som en mand bør dufte.

Helhedsindtrykket af duften er en klassisk maskulin duft, der har hele paletten af de lækreste dufte.

Top noter: Bergamot og Oakmoss (lav af egetræ)

Mellem note: French Labdanum (lavendel)

Bund note: Patchouli og krydderier

Lanceret: 1882

Leveres i en flot elegant glasflaske med det karakteristiske "krone" låg i en cylinderformet æske af kunstlæder, smuk indpakning til en elegant herreduft.

CURZON Cologne er fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet de fineste parfumer og barberprodukter til Gentlemen over hele verden. Geo F. Trumper har siden Dronning Victorias regeringstid, været Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus.

Ingrediensliste: Ethanol B Denatured, Fragrance, Limonene, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Eugenol, Citronellol, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Evernia Furfuracea (treemoss) extract, Evernia Prunastri (oakmoss) extract, Geraniol, Citral, Cinnamal, Isoeugenol.

Dataark

Duftnote
Lavendel

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Noberu of Sweden,...

209,00 DKK

En plejende aftershave med de bedste ingredienser fra det svenske firma, Nõberu of Sweden med en frisk og livlig duft af appelsin, lime og...