• Nedsat pris

Gavesæt Hvid Barberkost, holder og Barbercreme Sandalwood

495,00 DKK
396,00 DKK Spar 20%
Inkl. moms
Antal

Gaveæske med en hvid klassisk barberkost fremstillet i hånden af de bedste materialer med grævlinghår, en stander og en naturlig barbercreme med sandeltræ fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet barbergrej med fokus på funktionalitet og design.

Sidste elementer på lager

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 599
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Gaveæsken indeholder:

1 x Hvid cremefarvet Barberkost håndlavet med præcision og fremstillet med grævlingehår i kategorien BEST BADGER, der nemt skummer din barbercreme eller barbersæbe op, så du får et cremet og lækkert barberskum.

Skaftet er designet i kunststof med et solidt greb, med en god vægt, der ligger perfekt i hånden og giver en behagelig barbering.

Målspecifikation: Ring størrelse: M – 21 mm

1 x 99,9% naturlig barbercreme med værdifulde ingredienser af planteekstrakter, der giver en sund og behagelig barbering med en fantastisk barberskum. Duften eksotisk og krydret med varme trænoter og uden parabener.

En god gave til HAM, der sætter pris på en god klassisk barbering

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Safety Razor, Stylo...

472,00 DKK 590,00 DKK -20%

Flot og enkelt Safety Razor i serien STYLO fra Mühle Shaving. STYLO serien er unik og innovativ med design i konisk form, der gør den elegant,...

DE Safety Razor, Rubber...

298,40 DKK 373,00 DKK -20%

En traditionel Safety Razor med greb i gummi, der er yderst behagelig at holde på, og samtidig giver et skridsikkert greb. Safety Razor fra...