• Nedsat pris

Monte Carlo Hårvand m. olie (200 Ml.), Truefitt & Hill

230,00 DKK
195,50 DKK Spar 15%
Inkl. moms
Antal

Monte Carlo hårvand fra Truefitt and Hill med olie er en traditionel hårvand, der passer til alle hårtyper. Er designet til at fremme et sundt hår og hovedbund samtidig med, at den giver håret et let hold.

Har en skøn forfriskende duft.

Udsolgt

Denne webshop er e-mærket

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Hårvand skal anvendes i let fugtigt hår.

Hvorfor bruge en hårvand / tonic?

Hårvand er et "Old School" hår styling produkt, der hjælper med at holde håret på plads, hvilket gør det lettere at style. Desuden bruges den til at fremme en sund hovedbund, give håret en skøn duft og tilfører fugt til tørt og ødelagt hår.

Hårvand adskiller sig fra andre hår styling produkter, idet den næsten altid er flydende eller let cremet.

Hårvand bør anvendes moderat for at forhindre en fedtet tendens i håret.

Truefitt and Hill, London har siden 1805 fremstillet nogle af de bedste pleje- og barberprodukter til mænd over hele verden. Truefitt and Hill er kgl. hofleverandør til det britiske kongehus.

Alle produkter fra Truefitt and Hill er omhyggeligt fremstillet i England siden 1805 - hvert produkt er et stykke britisk kultur, historie og arv i den allerbedste kvalitet. Deres dedikerede team af højtuddannede fagfolk, kemikere, designere og håndværkere arbejder utrætteligt for at levere produkter, der er kendt i hele verden for deres tradition, innovation og ekspertise.

Truefitt and Hill´s ikoniske produkter vil fortsat blive produceret i England, hvor deres fagfolk konstant arbejder på at fremstille nye og spændende produkter, der svarer til deres kunders behov.

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Eau de Portugal Hårvand...

195,50 DKK 230,00 DKK -15%

Eau de Portugal fra Truefitt and Hill er en let hårvand til fint hår. Den har en lys og frisk duft af Orange Blossom, og er designet til at give...

Truefitt and Hill, Tonic...

195,50 DKK 230,00 DKK -15%

En skøn traditional hårvand med et let forfriskende duft, der er designet til at få styr på lokkerne. TONIC LOTION SPECIAL er fra Truefitt and...