• Eau de Portugal Hårvand (200 Ml.), Truefitt & Hill
  • Nedsat pris
Eau de Portugal Hårvand (200 Ml.), Truefitt & Hill

Eau de Portugal Hårvand (200 Ml.), Truefitt & Hill

230,00 DKK
100,00 DKK Spar 130,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Eau de Portugal fra Truefitt and Hill er en let hårvand til fint hår. Den har en lys og frisk duft af Orange Blossom, og er designet til at give et let til medium hold for kort til mellemlangt hår.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Hårvand skal anvendes i let fugtigt hår.

Hvorfor bruge en hårvand / tonic?

Hårvand er et "Old School" hår styling produkt, der hjælper med at holde håret på plads, hvilket gør det lettere at style. Desuden bruges den til at fremme en sund hovedbund, give håret en skøn duft og tilfører fugt til tørt og ødelagt hår.

Hårvand adskiller sig fra andre hår styling produkter, idet den næsten altid er flydende eller let cremet.

Hårvand bør anvendes moderat for at forhindre en fedtet tendens i håret.

Produktstørrelse 200ml.

Truefitt and Hill, London har siden 1805 fremstillet nogle af de bedste pleje- og barberprodukter til mænd over hele verden. Truefitt and Hill er kgl. hofleverandør til det britiske kongehus. Alle produkter fra Truefitt and Hill er omhyggeligt fremstillet i England siden 1805 - hvert produkt er et stykke britisk kultur, historie og arv i den allerbedste kvalitet.

Deres dedikerede team af højtuddannede fagfolk, kemikere, designere og håndværkere arbejder utrætteligt for at levere produkter, der er kendt i hele verden for deres tradition, innovation og ekspertise.

Truefitt and Hill´s ikoniske produkter vil fortsat blive produceret i England, hvor deres fagfolk konstant arbejder på at fremstille nye og spændende produkter, der svarer til deres kunders behov.

Relaterede produkter

(Der er 15 andre produkter i samme kategori)

Hårvoks no.36,...

175,00 DKK

Denne hårpomade eller hårvoks er skræddersyet til at forme den perfekte frisure uden at den fedter eller klistre. Hårvoks no.53 fra schweiziske...