• Nedsat pris

Naturlig Barbersæbe refill, Limes & Granatæble (65g.)

60,00 DKK
54,00 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

En 99,9% naturlig barbersæbe med værdifulde ingredienser af planteekstrakter, der giver en sund og behagelig barbering med en fantastisk barberskum. Barbersæbe til normal og følsom hud. Naturlig barbersæbe fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet barbergrej i den bedste kvalitet.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

En naturlig barbersæbe refill, der er nemt at skumme op med din barberkost. Giver en lækkert cremet barberskum, der blødgør skægstubbene til en perfekt barbering.

Barbersæben er naturlig og indeholder INGEN parabener eller andre former for tilsætningsstoffer. Barbersæben indeholder naturlige ingredienser, der plejer den udsatte hud på en blid og skånsom måde samtidig med, at den giver en tæt barbering og efterlader huden sund og velplejet.

Duften er med varm citrus frugter og frisk granatæble - dufter skønt og lækkert.

Den tætteste barbering, opnår du ved at bruge en god barberkost, som løfter skægstubbene og samtidig øger blodcirkulationen.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Barberkost Tortoise Pure...

269,10 DKK 299,00 DKK -10%

Barberkost med rene mørke grævlingehår med brunt / Tortoise skaft fra Edwin Jagger, England, der siden 1988 har fremstillet nogle af det bedste...

Naturlig barbercreme,...

143,10 DKK 159,00 DKK -10%

En 99,9% naturlig barbercreme med værdifulde ingredienser af planteekstrakter, der giver en sund og behagelig barbering med en fantastisk...