• Naturlig olie til Fuldskæg, Sandalwood (50 ml.)
  • Nedsat pris
Naturlig olie til Fuldskæg, Sandalwood (50 ml.)

Naturlig olie til Fuldskæg, Sandalwood (50 ml.)

145,00 DKK
137,75 DKK Spar 5%
Inkl. moms
Antal

Naturlig skægolie til mænd med fuldskæg. Skæg olie er fremstillet med plejende og nærende olier i den bedste kvalitet. Denne skægolie med en mild og behagelig træagtig duft af sandeltræ fra britiske Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet naturlige plejeprodukter til mænd.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Edwin Jagger, England har fremstillet denne utrolige lækre og eksklusive skægolie med plejende og nærende olier, der forkæler dit skæg og huden under. Duften er behagelig mild og eksklusiv med sandeltræ.

En vidunderlig 50 ml. skægolie, der forkæler og plejer dit fuldskæg på bedste vis med en skøn maskulin naturlig duft. Skægolie fra Edwin Jagger indeholder nærende og hudvenlige olier af sesam-, avocado-, solsikke-, jojoba- og arganolie, der giver naturlig glans til skægget, plejer og styrker huden under og reducerer kløe - en skægolie, der giver dit fuldskæg den allerbedste pleje.

SÅDAN BRUGER DU EN OLIE TIL FULDSKÆG FRA EDWIN JAGGER: Kom et par dråber skægolie i håndfladen og varm det op ved at gnide håndfladerne mod hinanden. Kom den let opvarmede skægolie i cirkulære bevægelser i dit skæg - mærk duften og nyd dit velplejede bløde skæg.

Dataark

Duftnote
Sandalwood

Relaterede produkter

(Der er 8 andre produkter i samme kategori)

Skægshampoo Limes &...

237,50 DKK 250,00 DKK -5%

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en vidunderlig duft af varm citrus og frisk granatæble.

Safety Razor, Krom...

298,40 DKK 373,00 DKK -20%

En flot klassisk Safety Razor med rillet skaft, der giver et ekstra godt greb, så den ikke glider under din barbering. Safety Razor fra britiske...