• Edwin Jagger Naturlig Aftershave Lotion m. limes
  • Nedsat pris
Edwin Jagger Naturlig Aftershave Lotion m. limes

Naturlig Aftershave Lotion m. Limes & Granatæble (100 ml)

299,00 DKK
284,05 DKK Spar 5%
Inkl. moms
Antal

En 99,9% naturlig plejende og nærende Aftershave Lotion med Aloe Vera, der beroliger og plejer den følsomme hud efter barbering. Aftershave lotion med praktisk pumpe fra det britiske firma Edwin Jagger, der siden 1988 har fremstillet barbergrej i den bedste kvalitet.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Denne aftershave lotion fra Edwin Jagger er fremstillet 99,9 % naturlig, hvoraf mange af ingredienserne er dyrket økologisk. Denne aftershave lotion er specielt velegnet til mænd med følsom og irriteret hud.

Aftershave med Aloe Vera er regenererende og fugtgivende. Den beroliger irritation og forebygger udtørring af huden efter barbering.

Denne naturlige aftershave lotion er med en REN og delikat duft.

Leveres med en praktisk pumpe til dosering og er velegnet til rejsebrug.

Det er et ”MUST” at anvende en god plejende og nærende Aftershave Lotion efter hver barbering – også selvom du bruger en elektrisk barbermaskine. Huden har brug for næring og pleje for at få et sundt og velplejet udseende. Husk, ansigtet er dit visitkort til omverden.

Dataark

Duftnote
Lime

Relaterede produkter

(Der er 16 andre produkter i samme kategori)

Skægshampoo Limes &...

237,50 DKK 250,00 DKK -5%

En eksklusiv mild og naturlig shampoo til fuldskæg, der blidt renser skæg og hud med en vidunderlig duft af varm citrus og frisk granatæble.

Naturlig barbercreme,...

143,10 DKK 159,00 DKK -10%

En 99,9% naturlig barbercreme med værdifulde ingredienser af planteekstrakter, der giver en sund og behagelig barbering med en fantastisk...

Naturlig barbercreme,...

143,10 DKK 159,00 DKK -10%

En 99,9% naturlig barbercreme med værdifulde ingredienser af planteekstrakter, der giver en sund og behagelig barbering med en fantastisk...

Sort barbersæt med DE...

1.147,50 DKK 1.350,00 DKK -15%

Eksklusiv barbersæt i 3 dele med barberkost i grævlinge hår, en DE Safety Razor i sort og en flot designet stander i krom fra britiske Edwin...