• anti age serum til mænd. kan anvendes af veganer. Ebenholz
  • Nedsat pris
anti age serum til mænd. kan anvendes af veganer. Ebenholz

One Minute Lift, udglattende ansigtsserum (7x2ml), Ebenholz

395,00 DKK
375,25 DKK Spar 5%
Inkl. moms
Antal

En 100% naturlig koncentreret INSTANT LIFT COMPLEX opstrammende serum med øjeblikkelig virkning, der frisker og strammer huden op med hyaluron, citronmelisse, linde og aloe vera fra det tyske prisbelønnede firma Ebenholz, der har specialiseret sig i pleje af den maskuline hud.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

One Minute Lift består af 7 x 2 ml højdoserede ampuller med ansigtsserum, der øjeblikkelig strammer huden op med planteekstrakter, og samtidig giver den et boost af langtidsvirkende fugt, pleje og næring.

Hyaluron fyldstoffer giver masser af fugt, fylder huden "indefra", frisker op og glatter fine rynker. Ekstrakter af linde, citronmelisse og aloe vera fuldender effekten, og giver huden en frisk sund udstråling.

One Minute Lift serum fra Ebenholz er udelukkende fremstillet af planteekstrakter, og er velegnet til alle hudtyper og veganer. Er dermatologisk testet, og indeholder ingen allergener, syntetiske farver, parabener eller PEG.

BEMÆRK: For at få det bedste udbytte af One Minute Lift serum, skal du rense og gerne give din hud en let peeling inden for at fjerne dødehudceller, så huden kan ånde frit.

Sådan anvendes de:

1. Knæk den øverste del af ampullen.

2. Klem forsigtigt serummet ud af ampullen i håndfladen.

3. Fordel indholdet i den rensede ansigtshud, og lad det absorbere helt ind i huden.

Må kun anvendes på huden, og ikke indtages. Indholdet må ikke anvendes direkte på ansigtet fra den ødelagte ampul - det SKAL trykkes ud i håndfladen.

EBENHOLZ er fremstillet bæredygtigt med ingredienser fra naturens egen skattekammer. Produkterne giver din hud den bedste pleje, styrke, foryngelse og beskyttelse.

Alle produkter fra EBENHOLZ er fremstillet i Tyskland.

EBENHOLZ SKINCARE er fremstillet af førende tyske forskere indenfor den farmaceutiske verden og er beliggende i Wiesbaden, Tyskland. Alle produkter opfylder de strenge EU-direktiver for bæredygtighed. Produkterne fra EBENHOLZ har fået de bedste anmeldelser.

Dataark

Narturlige produkter
Vegan

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)

Aftershave Balm Anti-Age...

209,00 DKK 220,00 DKK -5%

En naturlig aftershave balm, der giver den modne hud den bedste pleje og styrke efter barbering. Aftershave fra det tyske firma EBENHOLZ, der er...

Beskyttende Anti-Stress...

337,25 DKK 355,00 DKK -5%

En naturlig allergivenlig og mild dagcreme, der beskytter og fugter huden med de bedste plejende ingredienser fra det prisbelønnede tyske firma...

Cleanser - Fresh Gel (90...

198,55 DKK 209,00 DKK -5%

En mild og skånsom naturlig Cleanser, der er specielt fremstillet til mænd med følsom hud. Facial Cleanser fra det tyske firma EBENHOLZ, der er...

Naturlig opstrammende...

331,55 DKK 349,00 DKK -5%

All-In-One øjenserum med kastanje, der giver et friskt og sundt udseende, der strammer og optimerer huden omkring øjnene. Øjenserum fra det...