• øjenserum plantebaseret til veganer ebenholz
  • Nedsat pris
øjenserum plantebaseret til veganer ebenholz

Naturlig opstrammende Øjenserum (30 ml.) - Ebenholz Skincare

349,00 DKK
331,55 DKK Spar 5%
Inkl. moms
Antal

All-In-One øjenserum med kastanje, der giver et friskt og sundt udseende, der strammer og optimerer huden omkring øjnene. Øjenserum fra det tyske firma EBENHOLZ, der er en ny banebrydende 100% naturlig hudplejeserie designet til mænd, hvor der er kræset for alle detaljer. Emballagen er bæredygtig i et tidløst og eksklusivt design.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Opstrammende øjenserum fra EBENHOLZ SKINCARE, er en koncentreret øjenserum specielt fremstillet til mænd. Øjenserum er udvundet af kastanje, der har et højt indhold af Hyaluron-filler, der lægger sig på huden og reducerer rynker og løs hud omkring øjnene.

Hyaluron-filler, er én af de mest effektive ingredienser i et øjenserum, da Hyaluron har evnen til at tilføre fugt til huden via luften, som fylder de små linjer i huden og derved mindsker rynker. Den rene og højkoncentrerede Hyaluron-filler fra kastanjen reagerer kun ved hudkontakt.

En mild og nænsom øjenserum, der er velegnet til ALLE hudtyper.

Ekstrakt af hestekastanje er udvundet af frøene fra ren økologisk dyrkede kastanjer.

Øjenserum fra EBENHOLZ er UDEN parabener, PEG, animalske ingredienser, syntetisk farvestoffer eller silikone.

GLAS frem for PLASTIK: Alle produkter fra EBENHOLZ SKINCARE leveres i en flot eksklusive sort genanvendelig glas flaske med pumpe system og et FLOT låg/top i behandlet Eg.

EBENHOLZ SKINCARE er fremstillet af førende tyske forskere indenfor den farmaceutiske verden og er beliggende i Wiesbaden, Tyskland. Alle produkter opfylder de strenge EU-direktiver for bæredygtighed. Produkterne fra EBENHOLZ har fået de bedste anmeldelser og det er samtidig produkter, som vi VARMT kan anbefale.

EKSTRA INFORMATION - DERMATOLOGISK TESTET: Produktet er testet på 26 mænd, hvor af 92% af testpersonerne bekræfter en mærkbar glattere hud.

MADE IN GERMANY

Ingrediensliste: AQUA, GLYCERIN, BETAINE, PHENOXYETHANOL, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, ETHYLHEXYL STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, TOCOPHEROL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, p-ANISIC ACID, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, SODIUM HYALYRONATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ISOSTEARATE, HELIANTHUS ANNUUS <(SUNFLOWER) SEED OIL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)

One Minute Lift,...

375,25 DKK 395,00 DKK -5%

En 100% naturlig koncentreret INSTANT LIFT COMPLEX opstrammende serum med øjeblikkelig virkning, der frisker og strammer huden op med hyaluron,...

Aftershave Balm Anti-Age...

209,00 DKK 220,00 DKK -5%

En naturlig aftershave balm, der giver den modne hud den bedste pleje og styrke efter barbering. Aftershave fra det tyske firma EBENHOLZ, der er...

Cleanser - Fresh Gel (90...

198,55 DKK 209,00 DKK -5%

En mild og skånsom naturlig Cleanser, der er specielt fremstillet til mænd med følsom hud. Facial Cleanser fra det tyske firma EBENHOLZ, der er...

Beskyttende Anti-Stress...

337,25 DKK 355,00 DKK -5%

En naturlig allergivenlig og mild dagcreme, der beskytter og fugter huden med de bedste plejende ingredienser fra det prisbelønnede tyske firma...