• fugtcreme til ham naturlig plantebaseret til veganer
fugtcreme til ham naturlig plantebaseret til veganer

Intensiv plejende dagcreme m/anti-age effekt (60 ml.) - Ebenholz Skincare

350,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Naturkraft fra egetræ er overskriften på denne naturlige power creme eller intensive dagcreme med en 4-dobbelt dynamisk effekt, der giver din hud den bedste pleje med et flot sundt udseende.

Dagcreme fra EBENHOLZ SKINCARE er en revolutionerende og banebrydende hudplejeserie specielt designet og fremstillet til mænd og deres behov for daglig pleje.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

En intensiv dagcreme velegnet til alle hudtyper:

- Den mindsker porer

- Udglatter fine linjer / rynker indefra

- Beskytter huden mod skadelige miljømæssige belastninger Regenerer og genopbygger huden, så den får en flot sund udstråling.

EBENHOLZ banebrydende anti-age dagcreme til mænd er fremstillet fra naturlige ekstrakter fra egetræet kaldet Hyaluronsyre, der har en yderst effektiv anti-age virkning, der bevarer hudens naturlige fugtbalance, beskytter mod udtørring og holder din hud glat og smidig indefra.

EBENHOLZ intensive dagcreme har et ekstremt højt indhold af antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler og skadelige miljøpåvirkninger.

Fugtcreme fra EBENHOLZ er UDEN parabener, PEG, animalske ingredienser, syntetisk farvestoffer eller silikone, og er velegnet til veganere.

GLAS frem for PLASTIK: Alle produkter fra EBENHOLZ SKINCARE leveres i en flot eksklusive sort genanvendelig glas flaske med pumpe system og et FLOT låg/top i behandlet Eg.

EBENHOLZ SKINCARE er fremstillet af førende tyske forskere indenfor den farmaceutiske verden og er beliggende i Wiesbaden, Tyskland. Alle produkter opfylder de strenge EU-direktiver for bæredygtighed. Produkterne fra EBENHOLZ har fået de bedste anmeldelser, og det er samtidig produkter, som vi VARMT kan anbefale.

Relaterede produkter

(Der er 6 andre produkter i samme kategori)

One Minute Lift,...

395,00 DKK

En 100% naturlig koncentreret INSTANT LIFT COMPLEX opstrammende serum med øjeblikkelig virkning, der frisker og strammer huden op med hyaluron,...