• naturlig plantebaseret after shave
  • Nedsat pris
naturlig plantebaseret after shave

Aftershave Balm Anti-Age (60 ml.) - Ebenholz Skincare

220,00 DKK
209,00 DKK Spar 5%
Inkl. moms
Antal

En naturlig aftershave balm, der giver den modne hud den bedste pleje og styrke efter barbering. Aftershave fra det tyske firma EBENHOLZ, der er en ny banebrydende 100% naturlig hudplejeserie designet til mænd, hvor der er kræset for alle detaljer. Emballagen er bæredygtig i et tidløst og eksklusivt design.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

En naturlig aftershave balsam, der er sammensat, så den danner en naturlig 3-vejs kombination, der virker inflammatorisk, styrker huden og mindsker forekomsten af fine linjer / rynker.

Huden på mænd er ca. 20 - 30% tykkere end hos kvinder, derfor har den maskuline hud, behov for en anderledes pleje, især, efter den daglige barbering, som kan være en stor belastning for din hud.

Hudens immun system er mindre effektiv med alderen og den inflammatoriske aktivitet af de dybere lag forøges. Det kan give kronisk inflammation (betændelse), tør og trist hud. Baseret på den tættere sammenhæng mellem betændelse og ældning af huden, har EBENHOLZ SKINCARE udviklet en aftershave balsam, som de første, med en virkning af Magnolia- og birkeblade ekstrakter.

Ekstrakter af Magnolia- og birkeblade beroliger huden øjeblikkeligt efter barbering og stimulerer huden. Magnolia bark ekstrakt indeholder 2 potente ingredienser: Magnolol og Honokiol. Disse lægemidler hæmmer kronisk inflammation og hjælper med at bekæmpe ældningsprocessen i huden. Ekstrakter fra Magnolia og Birk anvendes af certificeret økologisk landbrug.

EBENHOLZ aftershave balsam er velegnet til ALLE hudtyper også til meget følsom og irriteret hud. Den absorberer hurtigt ind, og giver en intensiv fugt og pleje til huden.

Aftershave balsam fra EBENHOLZ er UDEN parabener, PEG, animalske ingredienser, syntetisk farvestoffer eller silikone.

GLAS frem for PLASTIK: Alle produkter fra EBENHOLZ SKINCARE leveres i en flot eksklusive sort genanvendelig glas flaske med pumpe system og et FLOT låg/top i behandlet Eg.

EBENHOLZ SKINCARE er fremstillet af førende tyske forskere indenfor den farmaceutiske verden og er beliggende i Wiesbaden, Tyskland. Alle produkter opfylder de strenge EU-direktiver for bæredygtighed. Produkterne fra EBENHOLZ har fået de bedste anmeldelser og det er samtidig produkter, som vi VARMT kan anbefale.

EKSTRA INFORMATION - DERMATOLOGISK TESTET: Produktet er testet på 26 mænd, hvor af 100% af testpersonerne bekræfter, at deres hud straks føles mere glat og vital med et friskt udseende.

MADE IN GERMANY

Ingrediensliste: AQUA, CETEARYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BETAINE, BETULA ALBA LEAF (BIRK), WATER, HEPTYL UNDECYLENATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYL/CAPRYL GLUCOSIDE, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, XANTHAN GUM, p-ANISIC ACID, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL

Relaterede produkter

(Der er 7 andre produkter i samme kategori)

One Minute Lift,...

375,25 DKK 395,00 DKK -5%

En 100% naturlig koncentreret INSTANT LIFT COMPLEX opstrammende serum med øjeblikkelig virkning, der frisker og strammer huden op med hyaluron,...

Beskyttende Anti-Stress...

337,25 DKK 355,00 DKK -5%

En naturlig allergivenlig og mild dagcreme, der beskytter og fugter huden med de bedste plejende ingredienser fra det prisbelønnede tyske firma...

Cleanser - Fresh Gel (90...

198,55 DKK 209,00 DKK -5%

En mild og skånsom naturlig Cleanser, der er specielt fremstillet til mænd med følsom hud. Facial Cleanser fra det tyske firma EBENHOLZ, der er...

Naturlig opstrammende...

331,55 DKK 349,00 DKK -5%

All-In-One øjenserum med kastanje, der giver et friskt og sundt udseende, der strammer og optimerer huden omkring øjnene. Øjenserum fra det...