Gentlemen´s Bazaar

v/ Janne Grönquist Andersen

Syrenvænget 12

4160 Herlufmagle (kun kontor)

Telefonnummer: 51 25 13 99

E-mail: info@gentlemens-bazaar.dk

CVR nr. 31336333

Etableringsår: 2008 Enkeltmandsvirksomhed

___________________________________________________________________________________

Gentlemen´s Bazaar

Vi er den lille butik med den ekstra gode service og de unikke produkter og har siden 2008 solgt kvalitetsprodukter til gentlemens i hele Danmark. Vi har hentet mange af de klassiske brands til Danmark og har været bannerfører for den "gode" barbering. Vi sætter pris på klassisk design, luksuriøst funktionalitet og maskulint vovemod i et prisleje, hvor alle kan være med.

Varesortimentet hos Gentlemen´s Bazaar er kvalitetsprodukter til den klassiske barbering, personlig pleje, og andre "must have" i et unikt design primært fra London. Vores speciale er BARBERING, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til Den Perfekte Barbering.

Ved køb af barbergrej, anbefaler vi altid, at du kontakter os, så du får netop det barbergrej, der matcher dit behov.

Vi har et tæt samarbejde med Verdens Ældste Barbershop, Truefitt & Hill i London, der har mere end 200 års erfaring i Den Perfekte Barbering. Vi er desuden Agent i Danmark for Truefitt & Hill.

Vi bestræber os på, at tilbyde produkter, som du ikke finder i enhver anden butik for at øge produktudvalget på det danske marked. Med det håndplukkede sortiment er det vores ambition, at få "ham" til at føle sig bedre tilpas end nogensinde - uanset om du stiler efter simpel vedligeholdelse eller øget velvære. Det handler om, at gøre sig gældende med sin EGEN unikke stil.

Vi har som mål, at yde dig en høj grad af service. Det skal være nemt, bekvemt og trygt at handle hos Gentlemen´s Bazaar.

Har du ris, ros eller forslag til ændringer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kundeservice:

Du kan kontakte os på telefon: 51 25 13 99 (Tirsdag og Torsdag kl. 10 - 17), vi kan risikere at være ude af huset så send os endelig en mail på: info@gentlemens-bazaar.dk.

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Behandling af reklamation eller fortrydelsesret:

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse / reklamation.

Konkurrencer: Du kan også deltage i konkurrencer uden at tilmelde dig nyhedsbrevet. Send i stedet dit svar til info@gentlemens-bazaar.dk, når vi har en konkurrence til vil deltage i. Vores konkurrencer fremgår altid på forsiden af vores webshop.

Børn og unge under 18 år: Du skal være fyldt 18 år for at handle på gentlemens-bazaar.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Gå til shoppen og lad dig inspirere, god fornøjelse.

Mange hilsner fra

Janne Grönquist Andersen Gentlemen´s Bazaar