• Geo F. Trumper MARLBOROUGH COLOGNE
Geo F. Trumper MARLBOROUGH COLOGNE

Geo F. Trumper MARLBOROUGH COLOGNE (100 ml)

440,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En sprød og eksklusiv klassisk herreduft fra 1877, der stadig topper hitlisten over én af de mest berømte herredufte. MARLBOROUGH herreduft fra Geo F. Trumper, London, der er siden 1875 har fremstillet nogle af de fineste parfumer og barberprodukter, der er kendt over hele verden.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Duften MARLBOROUGH er én af de mest berømte herredufte.

Den er kendt for sin sprøde aromatiske og elegante herreduft, der ligger i den lette og friske ende på en bund af varme toner af sandel- og cedertræ.

Helhedsindtrykket af duften er en let, lys, elegant og klassisk herreduft med friske og varme noter. En duft, der passer til alle mænd, og er perfekt til hverdagsbrug. En rigtig god herreduft, som vi varmt anbefaler.

Top noter: Bergamot citrus

Mellem note: Geranium og lavendel

Bund note: Sandeltræ og cedertræ

Lanceret: 1877

Leveres i en flot elegant glasflaske med det karakteristiske "krone" låg i en cylinderformet æske af kunstlæder, smuk indpakning til en elegant herreduft.

MARLBOROUGH Cologne er fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet de fineste parfumer og barberprodukter til Gentlemen over hele verden. Geo F. Trumper har siden Dronning Victorias regeringstid, været Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus.

Ingrediensliste: Ethanol B Denatured, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Evernia Furfuracea (treemoss) extract, Isoeugenol, Citral, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate.

Dataark

Duftnote
Cedertræ

Relaterede produkter

(Der er 8 andre produkter i samme kategori)