• Geo F. Trumper WELLINGTON COLOGNE
Geo F. Trumper WELLINGTON COLOGNE

Geo F. Trumper WELLINGTON COLOGNE (100 ml)

440,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En frisk krydret klassisk herreduft fra 1876, der er perfekt til brug i hverdagen. WELLINGTON herreduft fra Geo F. Trumper, London, der er siden 1875 har fremstillet nogle af de fineste parfumer og barberprodukter, der er kendt over hele verden.

Få varer tilbage

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Duften WELLINGTON er kendt for sin friske træagtige duft med et strejf af grønne noter. En frisk og elegant komponeret herreduft.

Helhedsindtrykket af duften er en krydret, varm og frisk herreduft, der er komponeret på en base af musk med noter af neroli, rosmarin og timian, der giver energi og vitalitet.

En skøn klassisk og anderledes herreduft.

Lanceret: 1877

Leveres i en flot elegant glasflaske med det karakteristiske "krone" låg i en cylinderformet æske af kunstlæder, smuk indpakning til en elegant herreduft. WELLINGTON Cologne er fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet de fineste parfumer og barberprodukter til Gentlemen over hele verden.

Geo F. Trumper har siden Dronning Victorias regeringstid, været Kgl. Hofleverandør til det britiske kongehus.

Ingrediensliste: Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citronellol, Benzyl benzoate, Benzyl alcohol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl salicylate, Coumarin.

Relaterede produkter

(Der er 8 andre produkter i samme kategori)