• Shampoo og bodyshampoo i en fra italienske bullfrog
Shampoo og bodyshampoo i en fra italienske bullfrog

Shampoo all In One, Secret no. 1 (250ml), Bullfrog

140,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En all In One Shampoo til ansigt, hår og krop fra italienske Bullfrog. Shampoo Secret No. 1 er idelle til den pragmatiske mand, der ikke ønsker at bruge tid og ressourcer på at finde den rigtige flaske under bruseren – der skal bare være EN. All In One Shampoo er perfekt til rejsen og sport. En shampoo, der dufter fantastisk og er effektiv.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

All In One Shampoo til ansigt, krop og hår er en flydende sæbe, der effektivt, men nænsom renser og plejer hår og hud. Den er fremstillet med Bullfrog´s fantastiske maskuline duft af krydderier, whisky, rum, absint, læder og lidt tobacco – en virkelig lækker duft. Er mild og kan anvendes dagligt. Indeholder olie af argan, der tilfører hud og hår plejende antioxidanter i form af vitamin E samt Panthenol, der fugter, lindre og beroliger huden.

Ingredienser: AQUA (WATER/EAU), SODIUM COCO-SULFATE, PEG-18 GLYCERYL OLEATE/COCOATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM CHLORIDE, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, PANTHENOL, SODIUM ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, COUMARIN, LIMONENE, CARAMEL, CI 16035 (RED 40), CI 19140 (YELLOW 5)

Relaterede produkter

(Der er 10 andre produkter i samme kategori)

Skægshampoo med...

140,00 DKK

Dit skæg har brug for grundig rengøring for at kunne fremstå sundt og velplejet. Bullfrog skægshampoo med peeling/skrubbeeffekt får huden under...

Aftershave Lotion,...

230,00 DKK

Aftershave lotion fra italienske Bullfrog, er en let og hurtig absorberende aftershave, der frisker huden op efter barbering med en vidunderlig...