• Bullfrog naturlig italiensk barbercreme til en fantastisk barbering
  • Nedsat pris
Bullfrog naturlig italiensk barbercreme til en fantastisk barbering

Barbercreme, Nomad Edition (100ml), Bullfrog

155,00 DKK
139,50 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

En lille praktisk barbercreme fra italienske Bullfrog. Barbercreme Nomad Edition har en frisk og maskulin duft, og giver et fantastisk barbercreme til en nænsom og blid barbering med duften af kokos med et strejf citrus og lidt mentol.

Udsolgt

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Nomad Edition barbercreme fra italienske Bullfrog er til hurtig og effektiv barbering. Den er nem at skumme op direkte i ansigtet med lidt varmt vand, og så giver den et fantastisk velduftende barberskum.

Barbercremen er perfekt til rejsebrug.

Ingredienser:Aqua (Water/Eau), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Menthyl Lactate, Oryza Sativa Bran Oil (Oryza Sativa (Rice) Bran Oil), Bisabolol, Citric Acid, Sodium Silicate, Sodium Metabisulfite, Coumarin, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 10 andre produkter i samme kategori)

Aftershave Lotion,...

230,00 DKK

Aftershave lotion fra italienske Bullfrog, er en let og hurtig absorberende aftershave, der frisker huden op efter barbering med en vidunderlig...

Skægshampoo med...

140,00 DKK

Dit skæg har brug for grundig rengøring for at kunne fremstå sundt og velplejet. Bullfrog skægshampoo med peeling/skrubbeeffekt får huden under...