Truefitt and Hill Sandalwood

person Skrevet af: Janne Grönquist Andersen list i: Blog access_time På: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 735

En rigtig dejlig hilsen fra en god kunde

En af vores gode kunder, Henning Christensen, har sendt os dette dejlige brev.

Det er i denne sommer 7 år siden jeg gjorde mine første indkøb hos Gentlemens Bazaar, og det må jo fejres!

Hvordan? Ja, jeg ved det ikke, men jeg kan da prøve at fortælle om min indgang til Gentlemens Bazaar og deres produkter. Jeg er ikke journalist, eller har anden baggrund for at skrive, men jeg vil gøre det så godt jeg formår.

Omkring 1976, da jeg var 23 år gammel, lagde jeg mig skæg til. Jeg gad simpelthen ikke at barbere mig, for barbermaskinen, elektrisk, rev næsten skægget ud af huden på mig. Det der med skraber – nej tak – man var en tøsedreng! Skægget blev jo længere med tiden og det skulle klippes, og halsen og kinderne skulle barberes, så jeg fik mig en skraber, Gillette Excel, og sammen med Gillettes gel gik det udmærket.

Jeg brugte forskellige former for aftershave, splash on, som sved på huden, så en efterfølgende krigsdans ikke kunne undgås. Ved et tilfælde fik jeg en Nivea Balsam, og så blev det pludselig noget helt andet at barbere sig.

Da jeg blev 50 år røg skægget! Og det var til stor moro for familien, især ungerne, der aldrig havde set deres far uden skæg. En kollega sagde ”Du ser 10 år yngre ud, Henning!” Jeg kunne i forvejen godt lide ham, og det blev ikke ringere herefter!

Jeg havde gået og syslet lidt med tanken om at anskaffe mig en barberkost. Når man bliver ældre længes man tilbage til rødderne, jeg har altid syntes, at det var noget pjat når folk sagde sådan, men, efter at jeg selv er kommet op i årene, kan jeg godt se at de der sagde sådan havde ret.

Min far brugte altid kost husker jeg. Jeg var meget interesseret i at se, når min far barberede sig, tilbage i 50'erne. Han var helt hvid i hovedet af skum, og hvorfor skulle jeg ikke kunne se sådan ud i dag? Så det var bare med at skaffe sig en kost.

Jeg søgte på nettet, og faldt som det første over en side der hed Gentlemens Bazaar. Jeg tøffede lidt rundt på siden, og så, at der var alt, hvad jeg skulle bruge, og meget mere til! Det var ren luksus, så skulle man ikke også udskifte den gamle Excel skraber ved samme lejlighed? Hjemmesiden var på det tidspunkt ikke e-mærket, men der var alle former for oplysninger mht. navn, adresse, tlf. og cvr-nummer, så det kunne da ikke gå helt galt.

Så mit første indkøb med faktura dato 2/8 2010, lød på 1 Stylo barberskraber, 1 barberkost samt et stativ til begge til den nette sum af 1.661 kr. Så var det bare at vente. Man havde jo hørt om netfirmaer, der ikke sendte det de skulle, eller også havde de ikke varerne, men min tvivl blev heldigvis gjort til skamme allerede et par dage senere, da kom min bestilling, og jeg fik associationer til min barndoms juleaftener, da jeg pakkede op! Det var godt nok flot, det skinnede, og jeg måtte forevige det på et billede.

Jeg brugte mit Gillette gel op, og skulle så til at bruge min første barbercreme og aftershave. Valget faldt på Truefitt & Hills Sandalwood, som stadig er min favorit.

Den levering gik også fuldstændigt gnidningsløst, så 14 dage senere bestilte jeg så Truefitt & Hill West Indian Lime, både aftershave og barbercreme, samt hårshampoo og deodorant. Jeg har senere udvidet hårshampoosortimentet med flere forskellige, og de to der tiltaler mig mest er Truefitt & Hill med rosmarin og mynte, samt D.R. Harris Golden hårshampoo. Sidstnævnte er meget drøj, så selv om der ikke er så meget i, skal man ikke lade sig narre. Der er til mange gange hårvask.

Da min store knægt, Christian, blev 20 år fik han også lidt fra Gentlemens Bazaar. Min gamle mor og jeg havde slået os sammen om en kost, magen til den jeg har, samt et sæt West Indian Lime. En Gillette skraber havde han, og jeg husker at han skrev på Facebook ”Nu dufter man af vestindiske limefrugter”. Det kunne han godt lide, og han fik i julegave samme år et sæt Sandalwood.

Så kan jeg i øvrigt også oplyse at når man bruger produkterne fra Gentlemens Bazaar, så holder barberbladene meget længere. Jeg købte kort tid efter at jeg havde købt min kost og skraber, en Razorpit til at rengøre barberbladene på. Jeg bruger nu samme blad 30-40 gange, det er der ingen problemer i efter at jeg er gået over til Truefitt & Hills barbercreme.

Så selv om det kan virke dyrt i indkøb, så er det billigt i brug, jeg har aldrig fortrudt!

Med ”barberlig” hilsen Henning Christensen

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December