Preshave, genvej til en god og glat barbering

person Skrevet af: Jim Bjerre Andersen list i: Blog access_time På: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 599

Det er vigtigt, at du har forberedt din hud grundigt inden du begynder på barbering, dette er med til at minimere risikoen for skægpest og røde knopper efter barbering. En Pre-Shave er nøglen til den perfekte barbering.

Mange mænd har fundet ud af, at pre-shave oil eller pre-shave gel på halsen hjælper med at reducere hud irritation og minimere risikoen for skægpest. Fugt dit ansigt, anvend pre-shave og derefter påfører du dit barberskum. Og selvfølgelig skal barberskummen være rørt af en god barbersæbe eller barbercreme.

Pre-shave oil eller pre-shave gel giver dig 2 essentielle fordele: for det første tilfører det et beskyttende lag til huden, der virker som en buffer mellem det skarpe barberblad og den følsomme hud, for det andet så varmer den huden, så porerne åbnes og skægget blødgøres. Når du masserer pre-shave ind i huden, så stimulerer det blod cirkulationen og løfter skægstubbene i ansigtet, hvilket også medvirker til en lettere og langt mere behagelig barbering.

Med en god Pre-Shave Oil sparer du også skæret på din barberskraber - den kommer ikke på overarbejde.

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December