NY WEBSHOP

person Skrevet af: Janne Grönquist Andersen list i: Blog access_time På: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 1615

Som I sikkert har bemærket, så har vi fået ny web-shop med nyt design og ny platform.

JA - det hele er faktisk nyt - også vores lagersystem, som er flyttet til historiske rammer i Peter Heerings gamle fabrik, hvor der tidligere blev produceret de berømte kirsebærvine. Lagerbygningen ligger omgivet af de gamle kirsebærtræer, der stod i fuld blomst, da vi flyttede vores lager en 1. maj 2017.

Vi har fået mange henvendelser vedr. vores nye shop - de fleste er negative, hvilket jeg tager som en konstruktiv kritik. Det er jo den negative kritik vi lærer noget af. En del kunder mener, at vi har mistet vores "røde tråd" i shoppen, at den simpelthen er blevet for kedelig og upersonlig - MEN, det tager tid, at bygge en shop op igen fra bunden, og give den vores helt personlige touch. Den gamle shop havde vi kørt med i næsten 10 år, og den kunne ganske enkelt ikke trække mere .

Vi er stadig en lille web-shop, der lægger stor vægt på vores kundeservice og vores know-how indenfor barbering. Jeg plejer at sige, at vi har DE BEDSTE KUNDER I DANMARK. Jeg har en rigtig god og personlig kontakt med de fleste, hvilket jeg sætter stor pris på.

Da vi startede op i 2008, var der ikke mange, der kendte til barbersæbe, barbercreme, barberkost eller for den sags skyld en gammeldags barberskraber (Safety Razor) - de fleste kendte heller ikke til mærkerne Mühle og Truefitt & Hill, så vi har lagt en stort arbejde i, at markedsføre DEN PERFEKTE BARBERING i Danmark til glæde og gavn for rigtig mange, OG, hvis vi stadig vil være med på "Det Blå Ocean" indenfor barbering, så er vi nødt til at forny os.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig sommer.

De bedste hilsner

Janne

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December