Det Gode Barberskum

person Skrevet af: Janne Grönquist Andersen list i: Guide Barbering access_time På: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 751

Barbercremen er ét af de bedste og mest effektive produkter til en klassisk våd barbering. Du kan lave det mest fyldige flødeskumsagtige og velduftende barberskum med en barbercreme, der samtidig beskytter, blødgør og fugter din hud under din barbering.

Det er nemt at lave et lækkert fyldigt barberskum.

Først og fremmest skal du vælge en god barbercreme med glycerin, som én af de vigtigste ingredienser i en god barbercreme. Det er glycerin, der giver det lækre skum, og som samtidig lægger sig som en beskyttende hinde på din hud, så barberskraberen glider let hen over huden.

Det bedste resultat opnås med en god barberkost, som samtidig massere huden og løfter skægstubbene - MEN, den kan også anvendes uden en barberkost.

SÅDAN LAVER DU ET SKØNT BARBERSKUM:

Du vælger din favorit barbercreme enten i skål eller tube - se udvalg under barbercremer eller her

Der er 5 forskellige måder du kan bygge dit barbercreme op på:

1. I en skål med en god barberkost:

Der kan du snuppe en skål i køkkenet - gerne i porcelæn. Hæld varmt vand i skålen, så den varmes op mens du forberede din hud. Hæld det varme vand fra, og kom ganske lidt barbercreme (på str. med en mandel) i skålen, og fugt din barberkost med varmt vand - ryst det overskydende vand fra og start med at røre (ikke piske) et lækkert barberskum. Alt afhængig af, hvor tykt du ønsker barbercremen, kan du undervejs tilføre lidt mere vand.

2. Direkte i ansigtet med din barberkost:

Hvis det skal være en hurtig morgenbarbering - kan du blot komme lidt barbercreme i det fugtige ansigt. Fugte din barberkost med varmt vand, og begynde indsæbningen direkte i ansigtet.

3. I håndfladen med barberkost:

Igen til en hurtig barbering - kan du komme ganske lidt barbercreme i håndfladen. Fugt barberkosten og ryst det overskydende vand fra og rør barbercremen direkte i håndfalden med barberkosten. 4. Direkte i ansigtet uden barberkost: Til den lyn hurtige barbering, kan du komme barbercremen direkte i det fugtige ansigt og begynde at massere det ind i skægstubbene med fingrene. Denne metode er uden barberkost.

5. I håndfladerne:

Du kan selvfølgelig også komme barbercremen direkte i dine let fugtige håndflader og gnide håndfladerne sammen indtil barbercremen skummer op.

OG, hvilken metoden ville jeg anbefale ? - det kommer helt an på, hvor hurtig du skal barberer dig - men, ingen tvivl - jeg ville helt klart anvende en god barberkost, der samtidig løfter skægstubbene og giver huden en let massage, der øger blodcirkulationen.

Barbercreme kan bruges til alle hudtyper, og findes i alle ønskelige duftvarianter.

Dog anbefaler jeg altid barbercremer fra Fitjar Islands - de er nemme at skumme op, og fås i et hav af duftvarianter + den neutrale Ultimate Comfort.

H A V E A G R E A T S H A V E

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December