• Aftershave til irriteret hud
Aftershave til irriteret hud

Aftershave Balm til følsom hud, 100 ml., BAUME.BE

225,00 DKK
Inkl. moms
Antal

En alkohol- og parabenfri Aftershave Balsam, der har en vidunderlig duft, og samtidig køler og beroliger huden efter barbering. Aftershave Balm fra BAUME.BE er fremstillet specielt til dig, der lider af irriteret og følsom hud især efter barbering.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

En alkohol- og parabenfri Aftershave Balsam, der har en vidunderlig duft, og samtidig køler og beroliger huden efter barbering. Aftershave Balm fra BAUME.BE er fremstillet specielt til dig, der lider af irriteret og følsom hud især efter barbering. Aftershave Balm med naturlige ingredienser fra Jojobaolie, lavendel, kamille og Shea Butter. Leveres i en sort eksklusiv glasflaske med pumpe, der er nem at dosere. Fremstillet i Belgien under strenge kvalitetskontrol certificeret til EU.

Denne Aftershave Balm fra BAUME.BE har en subtil og meget behagelig duft med noter af grapefrugt, lavendel, mynte og te. Mellemnoterne er oceanisk på en base af cedertræ, tonka og musk. En mild og naturlig maskulin duft, der giver følelsen af velvære til hele dagen.

Aftershave Balm, der genopretter, giver fugt og frisker den nybarberede hud op, og efterlader den glat og blød uden at skinne. Har en mild og kølende effekt på huden, og er fremstillet specielt til mænd med følsom og irriteret hud.

Dataark

Duftnote
Citrus

Relaterede produkter

(Der er 4 andre produkter i samme kategori)

Barbersæbe refill til...

84,60 DKK 94,00 DKK -10%

En barbersæbe fremstillet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt til at fugte og beskytte den følsomme hud under barbering. Barbersæben...