• Nedsat pris

Geo F. Trumper Barbersæbe MANDEL i træskål (80g)

195,00 DKK
175,50 DKK Spar 10%
Inkl. moms
Antal

En hård luksus barbersæbe (80 gr.), i den bedste kvalitet, der med garanti giver en tæt og glat barbering med det mest velduftende barberskum. ALMOND barbersæbe i hånddrejet træskål fra Geo F. Trumper, der siden 1875 har fremstillet nogle af verdens bedste barbersæber, der gør din barbering unik.

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 199
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Barbersæben leveres i en hånddrejet og håndpoleret træskål. Barbersæben har den karakteristiske duft af mandel.

Denne barbersæbe er glycerin-baseret og velegnet til mænd med normal og tør hud.

Denne barbersæbe SKAL påføres med en barberkost i god kvalitet. En barbersæbe giver et fantastisk barberskum, og er samtidig meget økonomisk i brug. En barbersæbe giver barberskum til ca. 1 års forbrug. Den kan samtidig være lidt hård ved huden, så vi vil anbefale, at du veksler mellem en god barbercreme og en barbersæbe for at få den optimale barbering.

Denne barbersæbe er fra Geo F. Trumper i London, der siden 1875 har fremstillet barberprodukter i verdensklasse, der er kendt over hele verden.

Ingrediensliste: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Cocoate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Isopropyl Myristrate, Tetrasodium EDTA, Amyl Cinnamal, Coconut Fatty Acid, Hexyl Cinnamal, BHT, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol, CI 77891, CI 19140.1, CI 73360.

Dataark

Duftnote
Mandel

Relaterede produkter

(Der er 11 andre produkter i samme kategori)

Barbersæbe, Opuntia I...

220,50 DKK 245,00 DKK -10%

En fantastisk barbersæbe fremstillet vegetabilsk og med triple-malet sæbe, der giver et skønt velduftende barberskum med noter af bergamot,...

Barbersæbe refill til...

84,60 DKK 94,00 DKK -10%

En barbersæbe fremstillet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt til at fugte og beskytte den følsomme hud under barbering. Barbersæben...