• Truefitt & Hill Regency Cream håndlavet barberkost
Truefitt & Hill Regency Cream håndlavet barberkost

Truefitt & Hill Regency Cream håndlavet barberkost

675,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Truefitt & Hill - Håndlavet luksus barberkost med ægte (Super Badger) bløde grævlingehår fremstillet i den bedste kvalitet fra verdens ældste og mest eksklusive barbershop - Truefitt and Hill, London

Sidste elementer på lager

Denne Webshop startede i 2008

  • Fri fragt ved køb over 599
  • Sikker betaling via QuickPay
  • Gode anmeldelser på Trustpilot

Håndlavet barberkost med 100 mm (Super Badger) grævlingehår med et godt solidt greb, der ligger godt i hånden på de fleste mænd.

Super Badger grævlinge hår er i samme kategori, som en silvertip grævlingehår, der giver en blød og behagelig barbering.

Med en Super Badger barberkost, kan du fremstille et fyldigt og cremet varmt barberskum med enten en barbercreme eller barbersæbe.

Leveres i flot eksklusive mørkeblå Truefitt & Hill gaveæske.

Fakta om barberkost:

Barberkost i grævlingehår har en holdbarhed på min. 10 år, hvis den rengøres grundigt i rent vand efter hver barbering. Inden du tager din nye barberkost i brug, anbefaler vi, at du renser den grundigt i lunken sæbevand. Vær omhyggelig med at rense din barberkost efter hver barbering, så sæbe, snavs og kalk ikke sætter sig i hårene, så de bliver stive og mister sin funktionalitet.

Relaterede produkter

(Der er 12 andre produkter i samme kategori)

Barberkost Classic...

295,00 DKK

Barberkost fra Mühle i Tyskland med højteknologisk Silvertip Fibres©, i et flot stilfuldt og klassisk design fra deres serie CLASSIC, der er...